fbpx
Menu Close
boeket

1000 fotostijlen naast de lichte bohemian stijl, maar welke kies jij?

Home » Algemeen » 1000 fotostijlen naast de lichte bohemian stijl, maar welke kies jij?

Mijn foto’s omschrijf ik als ‘een lichte en bohemian stijl’. Nu hoor ik jou meteen denken… lichte en… wat?! Precies. Maar als ik je vertel dat er bijvoorbeeld ook nog een light & airy, of een moody stijl is, dan zullen je ogen helemaal tollen. Je kiest een fotograaf op basis van wat je ziet, niet op basis van de stijl die zij benoemen. Toch?

Een lichte bohemian stijl wil zeggen: Beelden met tegenlicht, een tikkeltje overbelicht, zachte aardetinten en gebruik van bloemen en planten. De perfecte mix voor mijn foto’s! Zoek je dus lichte foto’s, met lichte pastel- en bruintinten? Dan zit je hier goed. De rechterfoto hierboven is gemaakt in Deurne bij ‘t Buntven. Over deze dag schreef ik eerder een fotoblog.

Een fotostijl zit hem niet alleen in licht of donker. Eigenlijk heeft elke fotograaf zijn eigen stijl en die stijl die spreekt je aan of niet. Ik maak graag gebruik van aardse tinten zoals bruin en beige en van pastelkleuren. Daarom raad ik mijn bruidsparen, als zij willen kiezen voor een dresscode, voornamelijk kleuren benoemen die zij graag terug zien komen. Bruidsparen die voor mij kiezen houden van mijn stijl en dan is het fijn als het totale plaatje klopt. Toch?

Komend trouwseizoen heb ik verschillende bruiloften gepland staan. Eén van mijn bruidsparen trouwt op het strand bij Katwijk aan Zee bij SandCBar. De perfecte locatie voor lichte bohemian foto’s. Een ander bruidspaar heeft gekozen voor Beachclub Degreez in Panheel, dat geeft net zo’n mooi sfeertje als trouwen op het strand. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor iets heel anders dan het strand of een beachclub. Zo heb ik ook een bruiloft gepland staan bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Maar ook een kasteel, Kasteel Croy in Aarle Rixtel, is een locatie die perfect past. Bij deze twee laatste locaties is het de bedoeling dat de bruidsparen buiten trouwen, hoe natuurlijk kun je het hebben! Als we dan ook nog een klein zonnetje hebben, dan kan het niet anders dan dat het prachtige lichte bohemian foto’s gaan worden!

Aankleding in een ruimte doet ook zo ontzettend veel. Al eerder las je dat ik in mijn stijl graag gebruik maak van bloemen en planten. Het is zo ‘simpel’, maar bloemen en aankleding zoals kaarsen, een kleedje en een mooi bankje of mooie stoelen kunnen je foto echt iets extra’s geven. Een ceremonie is bijvoorbeeld mooi aan te kleden door mooie stoeltjes, een loper, een backdrop en een mooie stoelversiering voor de stoelen aan het pad. Maar ook het diner kan je opfleuren door mooie aankleding. Een mooie tafelsetting met bloemen, kaarsen, mooi bestek, wijnglazen en servies.

Zullen we eens kletsen? Ik help jullie graag mee om jullie trouwfoto’s precies zo te krijgen zoals jullie willen. Precies in de fotostijl waar jullie verliefd op geworden zijn. Vul hieronder het contactformulier in en laat me weten waar ik jullie mee kan helpen. Ik kijk uit naar jullie berichtje 😘