Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Romy fotografie | Romy Brummelkamp
Berkendijkje 8
5741 HP Beek en Donk
www.romyfotografie.nl
romy@romyfotografie.nl

InstagramFacebook

06 22 25 81 67
IBAN: NL38 KNAB 0510973493
KVK: 70043698
BTW: NL002249086B65

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle shoots die geboekt worden bij Romy fotografie.

Algemeen
De fotograaf is in geen geval aansprakelijk voor lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot of reportage.
De fotograaf behoudt zich het recht voor informatie op de website aan te passen. De klant kan in een voorkomend geval slechts aanspraak maken op hetgeen met hem/haar overeengekomen is.
Bij het boeken van een fotoshoot of reportage gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Fotoalbums
Bij het maken van een fotoalbum wordt door de fotograaf het benodigde aantal foto’s doorgegeven. De klant gaat zelf op zoek naar de mooiste foto’s en laat middels een mail aan de fotograaf weten welke foto’s dit zijn.
2 feedbackrondes zijn opgenomen in de prijs. Een eventuele extra feedbackronde vindt plaats tegen betaling. Een extra feedback ronde kost €50,00.

Fotoafdrukken
Romy fotografie is in geen geval aansprakelijk voor de afdrukkwaliteit ergens anders besteld en afgedrukt dan via Romy fotografie. Romy fotografie werkt met een drukker waarvan de kwaliteit getest is en voldoet aan de gestelde eisen. Afdrukken die besteld zijn bij een derde partij, zonder tussenkomst van Romy fotografie zijn daarom op eigen verantwoordelijkheid.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s berust te allen tijde bij de fotograaf.
De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik.
De klant zal enkel foto’s plaatsen op eigen sociale media als daar een linkvermelding naar de website of social media pagina van Romy fotografie bij staat.
De klant mag geen filters of extra bewerkingen toevoegen aan de foto’s.

Reiskosten
Reiskosten tot 100 km zijn inclusief. Dat wil zeggen: alle door de klant gewenste verplaatsingen bij elkaar opgeteld.
Bij reportages langer dan 4 uur zal de fotograaf voorzien worden van eten (maaltijd afhankelijk van het tijdstip) en drinken.
Alle details (onder andere adressen van de locaties) worden uiterlijk 2 weken voor de bruiloft gedeeld met de fotograaf.

Offerte
De geldigheidsduur van een offerte bedraagt 14 dagen vanaf de offertedatum.
Zodra de offerte akkoord is gegeven middels een handtekening ontvangt de klant een factuur.

De foto’s
Bruidsfotografie
Foto’s worden binnen 4 weken aan de klant geleverd. De klant krijgt het vooraf afgesproken aantal foto’s opgestuurd. Voor de klant wordt een klantportaal aangemaakt via Studiomanagement. Hier kan de klant de foto’s in een online galerij zien. Ook kunnen de foto’s daar gedownload worden. De klant ontvangt samen met het fotoalbum een USB-stick opgestuurd met alle foto’s.

Overige fotografie
De fotograaf maakt direct na de shoot een afspraak om de foto’s samen bij de fotograaf op kantoor te komen bekijken. Deze afspraak vindt plaats rond 2 weken na de shoot. Tijdens deze afspraak bekijken fotograaf en de klant samen de foto’s en de klant kiest de foto’s uit die zij willen hebben.

Facturering
Voorafgaand aan de shoot ontvangt de klant de factuur. Bij een trouwreportage ontvang je altijd een aanbetalingsfactuur. Zodra deze aanbetaling voldaan is staat de datum vast in de agenda. Het resterende bedrag moet uiterlijk op de dag van de bruiloft vandaan zijn.
Voor overige shoots geldt dat de factuur voldaan moet zijn uiterlijk de dag van de shoot.
Voor trouwreportages geldt dat de fotograaf het vooraf afgesproken aantal uren aanwezig is. Mochten er op de dag zelf uren bijkomen behoudt de fotograaf zich het recht voor deze uren in rekening te brengen. Extra uren worden gerekend per kwartier met een uurprijs van €125,00.
Bij het afnemen van extra foto’s moet de factuur voldaan zijn voordat de foto’s gedownload kunnen worden. Zodra de factuur voldaan is ontvangt de klant de foto’s via het klantportaal van Studiomanagement.

Verplaatsen van shoot of bruiloft
Wordt een bruiloft of shoot verplaatst worden er geen extra kosten in rekening gebracht.
Wordt een bruiloft of shoot geannuleerd of verplaatst naar een dag waarop Romy niet kan, zal de aanbetaling in bezit blijven van Romy fotografie. Het verplaatsen van de bruiloft of shoot zal in overleg plaatsvinden.

Privacy
Romy fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of openbaar maken.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk