Algemene voorwaarden

Romy fotografie | Romy Brummelkamp
Berkendijkje 8
5741 HP Beek en Donk
www.romyfotografie.nl
info@romyfotografie.nl

06 22 25 81 67
IBAN: NL16 ABNA 0875 5553 49
KVK: 70043698
BTW: NL002249086B65

Algemeen
De fotograaf is in geen geval aansprakelijk voor lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot of reportage.
De fotograaf behoudt zich het recht voor informatie op de website aan te passen. De klant kan in een voorkomend geval slechts aanspraak maken op hetgeen met hem/haar overeengekomen is.
Bij het boeken van een fotoshoot of reportage gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Offerte
De geldigheidsduur van een offerte bedraagt 14 dagen vanaf de offertedatum.

De foto’s
Bruidsfotografie
Foto’s worden binnen 4 weken aan de klant geleverd. De klant krijgt het aantal, in het pakket, afgesproken foto’s opgestuurd. De foto’s zijn te bereiken via een online foto gallerij en zullen per USB-stick naar de klant opgestuurd worden.

Overige fotografie
Foto’s worden binnen 2 weken aan de klant geleverd. De klant ontvangt het aantal, in het pakket, afgesproken foto’s digitaal opgestuurd. De foto’s zijn te bereiken via een online foto gallerij. De bestelde afdrukken en het fotoalbum worden binnen 4 weken naar de klant opgestuurd.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s berust te allen tijde bij de fotograaf.
De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik.
De klant zal enkel foto’s plaatsen op eigen sociale media als daar een linkvermelding naar de website of social media pagina van Romy fotografie bij staat.

Bruidsfotografie
Reiskosten tot 100 km zijn inclusief. Dat wil zeggen: alle door de klant gewenste verplaatsingen bij elkaar opgeteld.
Bij reportages langer dan 4 uur zal de fotograaf voorzien worden van eten (maaltijd afhankelijk van het tijdstip) en drinken.
Alle details (onder andere adressen van de locaties) worden uiterlijk 2 weken voor de bruiloft gedeeld met de fotograaf.

Betaling
Bruidsfotografie
Middels een aanbetaling van €200,00 staat de datum vast in de agenda. Uiterlijk een dag voor de bruiloft moet het resterende factuurbedrag voldaan zijn.
Betaling geschied op nacalculatie, vooraf wordt een offerte opgesteld op basis van het verwachte aantal uur. De minimale afname is het bruidspakket waarvoor gekozen is. De fotograaf is de afgesproken uren sowieso aanwezig. Mochten er op de dag zelf uren bijkomen behoudt de fotograaf zich het recht voor deze uren in rekening te brengen.
Uiterlijk 2 weken voor de bruiloft heeft de fotograaf contact met het bruidspaar om de laatste details te bespreken. Op basis hiervan zal dan ook een laatste offerte opgemaakt worden.
Bij het afnemen van een luxe album vindt betaling plaats na het akkoord voor het luxe album. Het album zal hierna besteld worden.

Overige fotografie
De factuur dient voldaan te zijn, uiterlijk de dag van de shoot. Contante- of pinbetalingen vinden plaats tijdens de shoot. Bij het afnemen van extra foto’s wordt de factuur verzonden tegelijkertijd met de online gallerij. De foto’s bevatten dan een watermerk en zijn niet te downloaden, na het voldoen van de factuur kunnen de foto’s zonder watermerk gedownload worden.

Covid-19
Vanwege het coronavirus worden veel bruiloften verplaatst. Wordt een bruiloft verplaatst vanwege het virus zullen er geen extra kosten in rekening gebracht worden.
Wordt de bruiloft geannuleerd of verplaatst naar een dag waarop Romy niet kan zal de aanbetaling in bezit blijven van Romy fotografie.Het verplaatsen van de bruiloft zal in overleg plaatsvinden.

Privacy
Romy fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens doorgeven aan derden of openbaar maken.