Super leuk dat je mijn eBook hebt aangevraagd! Hij is onderweg naar je mailbox en je ontvangt hem binnen 5 minuten

Maar.. je vraagt hem natuurlijk niet voor niets aan. Jij bent op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie trouwdag. Daarom wil ik graag even iets bij je checken. 

Je hebt mijn ebook gedownload en bent er klaar voor om de juiste keuze te maken voor jullie trouwfotograaf. In het eBook vind je heel veel waardevolle informatie en tips waar je direct mee aan de slag kunt. 

Maar eerlijk is eerlijk, ik kan natuurlijk niet al mijn kennis delen in een eBook. Niemand is ooit rijk geworden van het lezen van eBooks. 

Mock up masterclass

Dat is de reden dat ik een hele uitgebreide masterclass voor je heb opgenomen! Als professioneel trouwfotograaf kan ik je de sleutels tot succes bieden in mijn exclusieve masterclass! Ontdek de geheimen achter het vastleggen van adembenemende beelden die je over 100 jaar nog steeds laten terugdenken aan die ene speciale dag. Laat me je meenemen op een betoverende reis door de belangrijkste aspecten van een bruiloft en leer hoe je die onvergetelijke momenten kunt laten vereeuwigen.

In de masterclass bespreek ik onder andere: 

 • Hoe je je kunt laten inspireren Fotolocatie: Kies de perfecte locatie die past bij jullie persoonlijkheden en de gewenste sfeer.
 • Hoe je de mooiste fotolocatie kiest
 • Geef ik je leuke tips voor de first look
 • Laat ik je nadenken over de aankleding en geef je hier ook tips over
 • Help ik je met de voorbereiding
 • Bespreek ik iets over trouwgeloften wat je misschien niet wilt horen
 • Help ik je met de planning van je trouwfeest
 • Geef ik je tips over een professionele trouwfotograaf 
 • Als bonus geef ik je ook nog 11 leuke tips die jullie dag nog specialer maken! 
ROMY FOTOGRAFIE 20

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, betaal je geen € 37,- voor deze online training, maar slechts € 17,-.

ROMY FOTOGRAFIE 280

Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in de wereld van trouwfotografie. 

De masterclass vol tips, geen gewone tips, nee tips door de ogen van een professionele trouwfotograaf! 

In het afgelopen jaar zijn er heel veel online ondernemers bij gekomen. De huidige tijd vraagt om een nieuwe strategie en je moet meer je best doen om klanten binnen te halen. Maar hoe vinden de juiste klanten jou? En hoe val je op tussen al deze online ondernemers? Dit antwoord is simpel. Neem ze mee op reis. Jij bent de reisleider! Jij bepaalt wat ze van je te zien krijgen en hoe je ze kunt stimuleren om meer van je te willen leren. Hoe? Dat doe je met de online klantreis. 4 simpele fases die je op elkaar kunt aansluiten waardoor jouw ideale klant over blijft en mensen die geen interesse hebben afscheid nemen.

ROMY FOTOGRAFIE 65 1

Misschien herken je je hierin:

 • Je wilt dat je trouwfoto’s echt adembenemend zijn. Je wilt geen gewone, alledaagse beelden, maar foto’s die jullie liefdesverhaal perfect weergeven en de essentie van jullie speciale dag vastleggen. Je hebt waarschijnlijk al wat inspiratie opgedaan op Pinterest, maar je hebt geen idee hoe je die ideeën tot leven kunt brengen.
 • Ook ben je ook bezorgd over de keuze van de fotolocatie. Je wilt een plek vinden die jullie als koppel weerspiegelt, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je wilt ook niet alleen maar standaard geposeerde foto’s, maar juist die spontane en emotionele momenten vastleggen die jullie dag zo bijzonder maken.
 • Bovendien ben je bang dat je belangrijke momenten mist tijdens de voorbereidingen en het trouwfeest. Je wilt zeker weten dat elk detail wordt vastgelegd en dat je niets over het hoofd ziet. En wat betreft de trouwgeloften, je wilt dat de oprechte emoties en liefde tussen jou en je partner voor altijd worden vastgelegd.
 • Je begrijpt ook dat de samenwerking met de trouwfotograaf essentieel is. Je wilt een fotograaf vinden die jullie visie begrijpt en die in staat is om jullie unieke liefdesverhaal vast te leggen op een manier die helemaal bij jullie past.
 • Kortom, je bent op zoek naar begeleiding en expertise om jullie trouwfoto’s naar een hoger niveau te tillen. Je wilt leren hoe je je ideeën omzet in prachtige beelden, hoe je de juiste locatie kiest en hoe je geen enkel belangrijk moment mist.
 • Als dit klinkt als jouw situatie, dan is mijn masterclass perfect voor jou. Ontdek de geheimen en tips van een professionele trouwfotograaf. 

Wil jij tips krijgen voor het organiseren en plannen van jouw trouwdag? Zonder dat je denkt.. ‘dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken? 

In deze 50 minuten durende masterclass vertel ik je alles en leg ik mijn geheimen op tafel. Ik geeft je tips vanuit de ogen van een professionele trouwfotograaf.

“Wat voelen we als we naar een goede foto kijken? We willen er gewoon bij zijn, precies op het moment dat die foto is gemaakt!”

Mehmet Murat Ildan

Na het bekijken van de masterclass:

WEET JIJ hoe je je op de juiste manier kunt laten inspireren door Pinterest

WEET JIJ op welke manier je op zoek moet gaan naar een fotolocatie

WEET JIJ welke mogelijkheden je allemaal hebt voor de first look en hoe je dat speciale moment nog specialer kan maken

WEET JIJ wat je 2 dagen voor de bruiloft klaar moet leggen

WEET JIJ hoe je ervoor kunt zorgen dat je trouwfeest ook daadwerkelijk een feest gaat zijn

WEET JIJ waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van jullie trouwfotograaf 

WEET JIJ wat je moet doen om alles op de dag perfect samen kunt laten komen

WEET JIJ een heleboel leuke tips om jullie trouwdag net dat beetje extra te geven 

ROMY FOTOGRAFIE 127 1

De investering voor de masterclass

Tips door de ogen van een professionele trouwfotograaf, omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd
€ 17,- ipv 37.

HOE WERKT HET?

START DIRECT
Na aanmelding ontvang je direct de een link in je mailbox. Je kunt direct aan de slag met de masterclass. Je kunt de masterclass onbeperkt terugkijken!

INVESTERING
De investering voor deze masterclass is €17. 

romy portrait

Nog even voorstellen..

Het is mijn missie om de mooiste liefdesverhalen vast te leggen.

Mijn naam is Romy Brummelkamp, 31 jaar en in 2017 zelf getrouwd met, voor mij, de liefste man. Ik ben een vrolijke fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de liefde. Sta je op het punt om te trouwen, ik ben er om jullie verhaal te vertellen.

Met mijn camera in de hand en een scherp oog voor detail, ga ik verder dan alleen maar het maken van foto’s. Ik vang de emoties, de tederheid en de connectie tussen jullie beiden, en ik creëer tijdloze beelden die een leven lang meegaan. Het is mijn passie om de liefde in al haar pracht en praal vast te leggen en jullie te helpen herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Lieve groetjes, 

Romy 

VEELGESTELDE VRAGEN

Na aanschaf van de masterclass ontvang je direct de link in je mailbox en kun je starten met kijken.

De masterclass duurt ongeveer 50 minuten, maar omdat je hem onbeperkt kunt bekijken kun je hem altijd pauzeren en op een later moment weer verder kijken.

Omdat je het e-book hebt aangevraagd betaal je € 17,- in plaats van € 37,-. 

Voor bruidsparen die de juiste keuzes willen maken voor hun bruiloft. Bruidsparen die alles uit hun dag willen halen en willen investeren in zichzelf om daarmee de mooiste trouwdag te organiseren.

Heb je verder nog vragen?

Stuur me een Whatsapp bericht op nummer 0622258167 of stuur me direct een e-mailtje: romy@romyfotografie.nl

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk