fbpx
Menu Close

Mijn eigen newbornshoot in Beek en Donk

Van zwanger, naar verlof, naar radiostilte…

Het is alweer bijna een maand geleden dat onze jongste zoon Vic met een sneltreinvaart ter wereld kwam. Met de newbornshoot van Vic in Beek en Donk is mijn zwangerschapsverlof symbolisch tot zijn einde gekomen. De laatste weken van de zwangerschap kon het mij niet snel genoeg gaan en had ik veel last van kwaaltjes. Dat maakte dat ik eerder dan ikzelf gepland en gewild had met zwangerschapverlof ben gegaan en er een grote radiostilte is ontstaan op mijn website en social media kanalen.

Newbornshoot met Vic

Natuurlijk kan je als fotograaf niet achterblijven met babyfoto’s. Mijn vriendinnetje Brechje Verhoeven maakte onderstaande mooie foto’s van ons gezinnetje tijdens een newbornshoot in Beek en Donk. De foto’s zijn door mijzelf bewerkt. Foto’s om trots op te zijn, foto’s die een plekje krijgen bij ons in huis!

De eerste bruiloften komen er weer aan!

Vanaf deze week ben ik weer rustig aan het opstarten. Zo heb ik de eerste kennismaking alweer gepland staan en ook de eerste bruiloften komen alweer in zicht, ik mag weer de trouwfotograaf uithangen! Helaas worden er nog steeds bruiloften verzet vanwege corona, maar met de versoepelingen in het vooruitzicht zullen er steeds minder bruiloften verzet worden. Hopelijk worden bruiloften in plaats van steeds kleiner juist weer steeds groter. Ik kan niet wachten tot jullie weer kunnen trouwen op de manier waarover je al zolang droomt!

Mentortraject

Vanaf juni ga ik een mentortraject volgen bij Heyfotograaf. Claudia van Heyfotograaf zal mij helpen bij onder andere het realiseren van een strategie, vooral gericht op Instagram, maar die ik natuurlijk zelf veel breder kan gaan trekken dan alleen Instagram. Zie je dus binnenkort verandering in mijn social media uitingen, dat kan kloppen!

Hopelijk tot ziens!

Ik kan niet wachten om als newbornfotograaf jullie lieve pasgeboren kindjes weer op de foto te zetten en jullie liefde als trouwfotograaf met foto’s te bezegelen tijdens jullie grote dag. Wil je meer informatie over newborn lifestyle shoots of ben je op zoek naar meer informatie over mijn trouwreportages? Download dan gerust mijn magazines en neem snel een kijkje.