Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMYFOTOGRAFIE 170

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Bergen op Zoom?

Stop met zoeken! Met mij als jullie trouwfotograaf zijn jullie verzekerd van een onbezorgde dag. Met alle liefde kom ik naar Bergen op Zoom om deze geweldige dag in jullie leven vast te leggen.

Bruidsfotograaf Romy Brummelkamp

Hi, mijn naam is Romy Brummelkamp en wat lijkt het me leuk om jullie bruiloft die één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden vast te mogen leggen.

Nee, ik kom niet uit de buurt. Daarom zal jullie trouwalbum anders zijn dan alle anderen.

Mijn stijl typeert zich als romantisch en natuurlijk. Ik houd erg van aardetinten.

Naast het fotograferen begeleid ik jullie graag naar een geweldige trouwdag planning. Dankzij deze planning kunnen jullie en jullie gasten zowel vol op genieten van de dag als verzekerd zijn van de beste foto’s.

Gezien de afstand zal ik enigszins voor tijd aanwezig zijn. Jullie kunnen gewoon je ding doen terwijl ik mezelf installeer.

 
ROMY FOTOGRAFIE 500

Trouwen in Bergen op Zoom

Waar jullie ook trouwen, vooraf bepalen we welke locaties geschikt zijn om te gebruiken voor het schieten van jullie trouwfoto’s. Jullie zijn hartstikke welkom om jullie eigen ideeën hiervoor aan te leveren. Ook kom ik met een aantal opties die geschikt zijn voor iedere weersomstandigheden.

Een aantal van mijn favoriete bruiloften

Hieronder vind je inspiratie hoe jouw trouwalbum eruit zou kunnen zien.

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 36
ROMY FOTOGRAFIE 481

Hoe ziet de bruidsfotografie planning eruit?

Niet alleen fotografeer ik jullie trouwdag, maar ook ondersteun ik jullie in het organiseren van een perfecte planning. Hierbij houden we rekening met kleedadvies voor de gasten, het opruimen van de locaties en bijvoorbeeld de juiste tijdstippen voor de juiste foto’s. 

Heb jij nog vragen die je graag aan een trouwfotograaf wil stellen?  Veel vragen heb ik beantwoord in de veel gestelde vragen sectie. Maar schroom ook niet om contact met me op te nemen!

 

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk