romy@romyfotografie.nl

Met deze details creëer ik jullie droomfoto’s

ringen in doos

Table of Contents

In de voorbereiding van jullie trouwdag maken jullie enorm veel keuzes. Veel keuzes gaan over details en alle details samen zorgen ervoor dat het júllie dag wordt.

Foto’s van deze details leggen dus belangrijke dingen vast, jullie hebben er niet voor niets veel tijd en energie ingestopt. Ik maak hierin onderscheid in 2 detailgroepen. We hebben momenten en spullen. Een belangrijk detailmoment is bijvoorbeeld het sluiten van de trouwjurk of het opspelden van de corsage bij de bruidegom.

ROMY FOTOGRAFIE 88
ROMY FOTOGRAFIE 47 1

Over de andere groep wil ik jullie graag wat vertellen. Ik heb hierbij dus om de ‘spullen’. Spullen klinkt een beetje goedkoop, dat is het zeer zeker niet. Bij deze details gaat het namelijk om jullie trouwringen, verlovingsring, andere sieraden, trouw uitnodiging, schoenen, riem, manchetknopen, bloemen, etc.

Over al deze details hebben jullie heel goed nagedacht. Misschien over sommige dingen wel gediscussieerd. Ik vind het belangrijk om deze details mooi vast te leggen. Dat doe ik door middel van flatlay foto’s. Flatlay watte?

Flatlay foto’s, het woord zegt het al ‘flatlay’ – ‘platliggend’. Ik positioneer jullie spullen netjes bij elkaar op een groot wit bord. Ik maak vervolgens foto’s van bovenaf en van schuin erboven. Soms gebruik ik wat decoratiespulletjes die ik altijd bij me heb, soms is dat niet eens nodig.

ROMY FOTOGRAFIE 71 1
ROMY FOTOGRAFIE 27 1

Deze foto’s maak ik vaak tijdens het aankleedmoment. De bruid zit in de make-up of haar haar wordt gedaan, ik ben bij de bruidegom geweest en hij heeft zich aangekleed. Vervolgens ga ik terug naar de bruid, maak ik wederom mooie naturel foto’s en dan heb ik even ‘pauze’ van het bruidspaar. Ik sta namelijk niet 1,5 uur met mijn camera op hun neus.

Tijden het maken van deze flatlay foto’s klets ik met jullie en kies ik de juiste opstelling om de details zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

ROMY FOTOGRAFIE 43 1
ROMY FOTOGRAFIE 94
ROMY FOTOGRAFIE 70 1
ROMY FOTOGRAFIE 13 1
ROMY FOTOGRAFIE 44 1
ROMY FOTOGRAFIE 93

Om deze foto’s te kunnen maken vraag ik altijd aan het bruidspaar om de spullen die zij belangrijk vinden klaar te leggen voor mij. Daarnaast vraag ik ook altijd of zij de bloemist om een aantal bloemen extra te vragen, bloemen die verwerkt zijn in het boeket en de corsages. Bloemen geven de flatlayfoto’s een mooie subtiele touch. En dus met deze details creëer ik jullie droomfoto’s.

Natuurlijk leg ik veel meer vast dan alleen de detailfoto’s, neem eens een kijkje op mijn trouwfotografie pagina. Hier vind je nog veel meer informatie over trouwreportages die ik heb gemaakt.

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk