Wil je er ook voor zorgen dat elk kostbaar moment van jouw speciale bruiloft perfect wordt vastgelegd?

Ontdek jouw fotografie match

Download de gids met 10 essentiële tips voor het vinden van de ideale trouwfotograaf!
Je krijgt daarna nog wat toffe mailtjes (GEEN SPAM;)) waar jij je altijd op elk moment kan uitschrijven.

Mock up romy

-> Maak kennis met 10 onderwerpen waarop jij de keuze voor jouw trouwfotograaf kunt baseren

-> Kom erachter welke soorten fotografen er zijn

>Leer hoe je de persoonlijkheid van de trouwfotograaf kunt afstemmen op jouw wensen

-> Ontdek hoe je binnen je budget kunt blijven 

-> Krijg inzicht in de communicatiestijl van de trouwfotograaf.

Het vastleggen van kostbare momenten is een kunst op zich. Of het nu gaat om een bruiloft, een gezinsportret, een mijlpaalviering of een andere belangrijke gelegenheid, het vinden van de juiste fotograaf kan het verschil maken tussen gewone foto’s en adembenemende beelden die emoties oproepen en verhalen vertellen.

Daarom hebben we deze exclusieve gids samengesteld, boordevol waardevolle tips en inzichten om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fotograaf die jouw visie tot leven kan brengen. We begrijpen dat elke persoon uniek is, met individuele voorkeuren en een speciale sfeer die ze willen vastleggen. Daarom hebben we elk aspect van het selectieproces behandeld, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

In deze gids ontdek je hoe je jouw voorkeur voor lichte of donkere foto’s kunt bepalen, en leer je meer over de boeiende wereld van journalistiek versus fine-art fotografie. We delen ook tips over het kiezen van een fotograaf met de persoonlijkheid die bij je past, zodat je je op je gemak voelt voor de camera en de momenten moeiteloos kunt beleven. Daarnaast geven we inzicht in het belang van je budget en hoe je de beste waarde kunt krijgen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

De zoektocht naar de perfecte fotograaf kan overweldigend lijken, maar met onze gids in handen ben je goed voorbereid om een weloverwogen beslissing te nemen. Dompel jezelf onder in de wereld van fotografie, laat je inspireren door prachtige voorbeelden en leer hoe je het beste uit jouw fotomomenten kunt halen.

 

ROMY FOTOGRAFIE 42 1

Ontdek jouw fotografie match

Download de gids met 10 essentiële tips voor het vinden van de ideale trouwfotograaf!
Je krijgt daarna nog wat toffe mailtjes (GEEN SPAM;)) waar jij je altijd op elk moment kan uitschrijven.

In dit eBook deel ik 10 tips met je: 

  1. Lichte of donkere stijl 
  2. Journalistiek of fine – art
  3. Persoonlijkheid
  4. Budget
  5. Ervaringen
  6. 1 of 2?
  7. Trouwalbum 
  8. Communicatie
  9. Randvoorwaarden
  10. Gevoel 
ROMY FOTOGRAFIE 128

Hoi! Ik ben Romy Brummelkamp, trouwfotograaf, of eigenlijk gewoon ‘liefdesfotograaf’. Met mijn 31 jaar nog piepjong! Genieten doe ik natuurlijk van het fotograferen van de liefde. Of het nu gaat om een bruidspaar of een ‘gewoon’ koppel dat de liefde wil vieren! Maar mijn hart gaat ook echt sneller kloppen van mijn lieve man en onze vier kinderen en eigenlijk ook wel van onze beestenboel thuis. 

Ik hou enorm van zwart-wit foto’s. Ik heb er een aantal jaar voor moeten fotograferen voordat ik erachter kwam dat van zwart-wit foto’s van mijn hart nog wat sneller gaat kloppen. 

Ik zoek altijd naar de mystiek in een foto. Of dat komt door een extra effect door bijvoorbeeld een prisma, een glas of een boterhamzakje of juist door een bepaalde beweging in de foto, dat maakt niet uit. Ik hoop dat je door het kijken naar mijn beelden geraakt wordt en wat langer blijft kijken en dat je er misschien ook wel door geïnspireerd wordt. 

Ik hou ervan om een verhaal te vertellen, jullie verhaal. Het verhaal van de liefde. Liefde op zijn mooist vastgelegd met jullie als onderwerp. Dat is wat ik doe en dat is wat ik altijd zal blijven doen. 

Lieve groetjes, 

Romy Brummelkamp

Vang de magie, kies de perfecte fotograaf! Start vandaag nog met jouw zoektocht. 

Download nu mijn gratis eBook 

ROMY FOTOGRAFIE 279
ROMY FOTOGRAFIE 10

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk