romy@romyfotografie.nl

Hoe kies je een trouwfotograaf?

Table of Contents

Hoe kies je een trouwfotograaf?

Zoveel verschillende stellen, zoveel verschillende smaken. En dat is maar goed ook! Jullie touch maakt jullie bruiloft uniek. Er zijn nogal wat keuzes te maken voor jullie trouwdag. Van locatie tot kleding, ringen, decoratie, catering, muziek, gasten en weer terug. Nog zo’n belangrijke keuze is de keuze voor een trouwfotograaf. De ene trouwfotograaf is de andere niet!

Hoe kies je nu een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Ik help jullie een eindje op weg.

ROMY FOTOGRAFIE 107
ROMY FOTOGRAFIE 269
ROMY FOTOGRAFIE 155

Wat vinden jullie belangrijk in een trouwfotograaf?

Een rondje Pinterest, Instagram of Google levert een hoop potentiële trouwfotografen op. Maar hoe weten jullie nu welke trouwfotograaf bij jullie past?

Voordat jullie aan jullie zoektocht beginnen is mijn tip: maak een lijstje met wat jullie belangrijk vinden in een trouwfotograaf! Wat is voor jullie doorslaggevend? Is dat:

  • Beschikbaarheid op jullie voorkeursdag? Hebben jullie al data in gedachten? Sommige stellen schuiven zelfs met hun trouwdatum, afhankelijk van de beschikbaarheid van hun trouwfotograaf. Willen jullie er zeker van zijn dat jullie voorkeursfotograaf beschikbaar is? Wacht dan niet te lang met het maken van een keuze.
  • Eerdere ervaring op jullie trouwlocatie? Een trouwfotograaf die jullie trouwlocatie al kent kan een voordeel zijn. Hij/zij kent de mooie plekjes van de locatie en kan jullie hierin sturen.
  • Een persoonlijke klik met jullie trouwfotograaf? Het is belangrijk dat jullie je fijn voelen. Een bruidspaar dat op hun gemak is, straalt op de foto!
  • Een pakket dat precies binnen jullie budget past? De meeste trouwfotografen werken met een basispakket, dat vaak uitbreidbaar is afhankelijk van jullie wensen. Wat willen jullie maximaal uitgeven aan jullie trouwfotograaf?
  • Een trouwfotograaf die de hele dag (en avond) aanwezig is op jullie bruiloft? Wat zien jullie straks graag terug in jullie trouwalbum? Is dat de voorbereiding (het aankleden, haar en make-up) en de ceremonie? Of juist het diner, de receptie en het feest?
  • Een trouwfotograaf die aanwijzingen geeft? Of juist niet? Laten jullie het aan het moment over? Of vinden jullie het fijn als jullie trouwfotograaf wat meer regisseert?
  • Of zijn jullie op zoek naar een bepaalde fotografiestijl? Houden jullie bijvoorbeeld van zwart/wit, spontane bruidsfotografie of juist van portretten?

Als jullie weten waar jullie naar op zoek zijn, maakt dat jullie zoektocht een stuk makkelijker!

ROMY FOTOGRAFIE 257

Trouwfotografie stijlen

Mijn ervaring is dat de stellen die voor mij kiezen dat doen op basis van twee belangrijke criteria:

  1. Ze vinden het belangrijk dat we een fijne klik hebben, ze vertrouwen het mij per slot van rekening toe om foto’s te maken waar ze nog de rest van hun leven naar gaan kijken.
  2. En ze bekijken mijn portfolio uitgebreid, omdat ze op zoek zijn naar een bepaalde trouwfotografiestijl.
 

Die van mij zou ik omschrijven als spontane bruidsfotografie. Ik leg bruiloften vast zoals ze echt zijn. Dat doe ik als (bijna) onzichtbare trouwfotograaf die op het juiste moment foto’s maakt, zodat alle momenten van jullie bruiloft, groot en klein, zijn vastgelegd. Meer nog dan jullie erover vertellen, nodig ik jullie van harte uit om mijn portfolio te bekijken. Maakt jullie hart hier een sprongetje van? Neem dan snel contact met me op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

 

Vang de magie, kies de perfecte fotograaf! Start vandaag nog met jouw zoektocht. 

Download nu mijn gratis e-book voor nog meer tips

[ninja_form id=1]
romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk