Informatie over Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf en Newbornfotograaf in Laarbeek en Helmond

Lichte, bohemian foto's

Ben jij op zoek naar informatie over een trouwfotograaf, bruidsfotograaf of newbornfotograaf in Laarbeek, Helmond en omstreken? Kijk dan rustig even rond in mijn aanbod. Bij Romy fotografie ben je voor heel veel shoots aan het juiste adres, niet alleen newbornlifestyleshoots en trouwfotografie. Ondanks dat je niet alle shoots op de website voorbij ziet komen sta ik open voor veel soorten shoots. Staat jouw idee er niet bij? Stuur me dan zeker even een berichtje, ik denk graag met je mee!

Wil je liever meteen foto’s zien die ik als trouwfotograaf en newbornfotograaf in Noord-Brabant en Limburg gemaakt heb? Neem dan gerust een kijkje in mijn portfolio. Dit portfolio wordt met regelmaat ge-update, dus kom vooral nog eens terug om mijn meest recente foto’s te bekijken!

Portfolio

Als jij houdt van lichte foto’s en natuurlijke kleuren dan is mijn trouwfotografie echt iets voor jou! Ik zorg er als fine-art trouwfotograaf voor dat jouw foto’s perfect zijn en help jullie met kleine opdrachtjes en simpele aanwijzingen. Je bent je dan minder bewust van de camera en dit zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Dat is terug te zien op de foto’s!

Ik leg jouw baby vast, precies zoals hij of zij is. Ik maak gebruik van de slaapkamer van de ouders, het wiegje, de babykamer en nog veel meer. Heb jij spulletjes die voor jou een grote waarde hebben? Natuurlijk leg ik die ook graag voor jullie vast! Ook maak ik natuurlijk foto’s van de baby met papa en mama en eventuele broertjes en/of zusjes. Ik maak dus foto’s van het hele gezin.

Wil je graag met mij in contact komen en daarmee meer informatie ontvangen over mij als jouw trouwfotograaf of newbornfotograaf? Je mag mij natuurlijk altijd bellen, appen of mailen! Ik ben elke dag bereikbaar en zal (meestal) direct reageren.

Romy fotografie | Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf en Newbornfotograaf in Laarbeek, Helmond en omstreken | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl