Newbornfotograaf in Helmond Eindhoven en Den Bosch

Als newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven en Den Bosch leg ik jouw baby vast, precies zoals hij of zij is. Ik maak gebruik van de ouderslaapkamer, het wiegje, de babykamer en nog veel meer. Ook maak ik natuurlijk foto’s van de baby met papa en mama en eventuele broertjes en/of zusjes.

Newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven en Den Bosch

Ik zorg naast de prachtige foto’s van jullie pasgeboren baby en het gezin, ook voor een fijne ervaring. Ik let er daarom continu op hoe de baby en natuurlijk jullie je voelen. Heeft de baby behoefte aan een knuffel? Dan knuffelen jullie! Heeft de baby honger dan wordt ie natuurlijk gewoon gevoed! Heb je zelf behoefte even weg te lopen? Geen probleem. We zorgen samen dat de shoot helemaal naar jullie wens verloopt!

Om ervoor te zorgen dat jullie verzekerd zijn van mij als jullie newbornfotograaf is het belangrijk dat de shoot op tijd gepland wordt, dit kan al tijdens de zwangerschap. Omdat ik newbornfotograaf ben in Helmond, Eindhoven en Den Bosch, maar ook in andere delen van het land fotografeer kan het zijn dat mijn agenda op korte termijn al vol staat, ben er dus op tijd bij!

Download het gratis newbornmagazine

Meteen meer foto's zien?

Neem dan direct een kijkje in mijn portfolio. Dit portfolio wordt met regelmaat ge-update, neem dus regelmatig een kijkje om mijn meest recente newbornfoto’s te zien.

Portfolio

Gratis newbornmagazine

In mijn gratis newbornmagazine staat de belangrijkste informatie over newborn lifestyle fotografie verzorgd door mij. Dit magazine kun je gemakkelijk aanvragen door via deze link je gegevens achter te laten. Je ontvangt de download digitaal in je mailbox!

Investering

Natuurlijk wil je weten met welke investering je rekening moet houden als je mij boekt als jullie newbornfotograaf. Uitgebreide informatie vind je in mijn newbornmagazine, maar speciaal voor jou heb ik een voorbeeldpakket uitgewerkt zodat je nu alvast een idee krijgt.

Voorbeeldpakket: Baby

  • Newborn lifestyleshoot inclusief tijd, gebruik, materiaal, kennis en creativiteit
  • Inclusief een 15 x 15 fotoalbum
  • 10 digitale fotobestanden
  • 2 fine-art afdrukken
    €275,00

Romy fotografie | Trouwfotograaf en Newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven en Den Bosch | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl