Trouwfotograaf en bruidsfotograaf in Laarbeek Helmond en Eindhoven

Als jij houdt van lichte foto’s en natuurlijke kleuren dan is mijn trouwfotografie echt iets voor jou! Ik zorg er als fine-art trouwfotograaf – Bruidsfotograaf in Laarbeek, Helmond en Eindhoven voor dat jouw foto’s perfect zijn en help jullie met kleine opdrachtjes en simpele aanwijzingen. Dit zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Spontane, lichte bohemian foto's

Als trouwfotograaf in Laarbeek, Helmond en Eindhoven geloof ik dat de ware bestaat. Ik geloof dat twee mensen voor de rest van hun leven samen kunnen zijn. Dat maakt dat die ene dag, de bruiloft, de meest speciale dag is die je met je geliefde kan meemaken. Het is daarom voor mij een hele eer wanneer ik deze dag voor jullie mag vastleggen. De dag die jullie altijd zal bij blijven en waar ik met liefde een blijvende herinnering van maak.

Dromen jullie van lichte bohemian foto’s? Foto’s waar jullie jaren later weer hetzelfde gevoel bij krijgen als het gevoel wat je tijdens de bruiloft had? Ik wil deze droom graag voor jullie laten uitkomen.

Download het gratis trouwmagazine

Gratis trouwmagazine

Als jullie interesse hebben in mij als jullie trouwfotograaf en bruidsfotograaf tijdens deze speciale dag download dan mijn GRATIS trouwmagazine! Je mag natuurlijk altijd contact met me opnemen. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

In mijn gratis trouwmagazine staat de belangrijkste informatie over bruidsfotografie verzorgd door mij. Dit magazine kun je gemakkelijk aanvragen door hieronder je gegevens achter te laten. Je ontvangt de download digitaal in je mailbox!

Wil je mij leren kennen en meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram en Facebook!

Investering

Natuurlijk wil je weten met welke investering je rekening moet houden als je mij boekt als jullie trouwfotograaf. Uitgebreide informatie vind je in mijn trouwgids, maar speciaal voor jou heb ik een voorbeeldpakket uitgewerkt zodat je nu alvast een idee krijgt.

Voorbeeldpakket: Pakket trouwring

  • 6 uur trouwfotografie
  • Loveshoot t.w.v. €225,00
  • Minimaal 300 bewerkte, hoge resolutie, foto’s
  • Foto’s in een online gallerij en op USB-stick
  • Basisalbum (15 x 15 cm)

€1250,00

Neem vrijblijvend contact met mij op

Romy fotografie | Newbornfotograaf en Trouwfotograaf – Bruidsfotograaf in Laarbeek, Helmond en omstreken | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl