Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Droom de liefde

Zullen we op avontuur gaan?

Ik hou er van om “gewone” koppels vaste te leggen die de liefde willen vieren. Of het nu gaat om een romantische fotoshoot op een idyllische locatie of gewoon een spontane sessie in jullie favoriete café, ik help jullie om jullie liefdesverhaal op een unieke en persoonlijke manier vast te leggen.

Ik geloof in de kracht van beelden en hoe ze herinneringen tot leven kunnen brengen. Elke foto die ik maak vertelt een verhaal en laat de liefde stralen. Met mijn ervaring, creativiteit en oog voor detail, zal ik ervoor zorgen dat jullie foto’s een blijvende herinnering worden aan jullie liefdesreis.

Dus, laten we samen de liefde vangen! Neem vandaag nog contact met mij op en laten we praten over hoe ik jullie kan helpen om jullie liefde op een betoverende manier vast te leggen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen iets moois te creëren dat een leven lang meegaat.

Elke foto vertelt een verhaal

Spontane momenten, geluksmomentjes. Alles kan een emotie oproepen en je daarmee raken. Samengevat is het een foto waar iets gebeurt. Niet altijd weten we wat er gebeurt, maar je voelt dat er iets speelt. Naar dat moment ga ik op zoek. 

Nee dat gaat echt niet altijd vanzelf. Gelukkig heb ik wel een heleboel ideeën hoe we die emoties en die momenten wel kunnen oproepen. Ik stel jullie vragen, en geef jullie een duidelijke opdracht. Hou je vooral zelf ook niet in, voel je dat je een hand wil vastpakken, een kus wil geven of wil je knuffelen? Alles kan en mag! Een lach, een traan, een liefdevol duwtje, er gebeurt iets. 

Een aantal weken voor de shoot ontvang je van mij een aantal vragen die jullie beiden mogen beantwoorden. Op basis van jullie antwoorden bepalen we waar de shoot gaat plaatsvinden en jullie misschien dingen mee kunnen nemen.

Een voorbeeldje.. Karlijn speelt al jaren gitaar en uit de antwoorden van Tim blijkt dat hij het fantastisch vindt om samen met Karlijn muziek te maken in het bos. Hoppa, daar heb je het. Gitaar, muziek maken en een bos. Tim heeft ook nog aangegeven in de vragenlijst wat hun lievelingsliedje is, tijdens de shoot zal ik daarom vragen of Karlijn the A team van Ed Sherman wil spelen.

En precies daar ontstaat de magie, de connectie. Samen gaan we op avontuur en leggen we jullie liefdesverhaal vast. Gaan jullie mee?  

ROMY FOTOGRAFIE 144
ROMY FOTOGRAFIE 27
foto
ROMY FOTOGRAFIE 21

Gaan we samen op avontuur?

De shoot vertelt jullie verhaal, een verhaal van zoeken, connectie en verdieping. Jullie gaan samen op zoek naar de magie tussen jullie. Ik zoek de mooiste plekjes uit om jullie vast te leggen. Ik stel jullie vragen, geef zo nu en dan een opdracht, dit alles om de magie te vinden. De magie die van de foto moet afspatten. Dit verhaal wordt in beeld gevangen en dus ook in beeld met jullie gedeeld.  

1 à 1,5 uur shooten voor twee personen 
Minimaal 30 foto’s in hoge en lage resolutie
Een mini verrassingsfotoalbum van 10 x 10 cm met 8 pagina’s.  

€299,00

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je direct Romy boeken als jullie fotograaf om jullie liefdesverhaal vast te leggen in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk