Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMY FOTOGRAFIE 99

Loveshoot, het verhaal van jullie liefde

De liefde vieren is altijd een goed idee! Hoe leuk is het om mooie foto’s te hebben van jullie als stel? Jullie liefde is bijzonder en verdient het om in al haar magie te worden vastgelegd. Waar jullie voorkeur ook naar uitgaat, een romantische fotoshoot op een idyllische locatie of gewoon een spontane sessie in jullie favoriete café, ik leg jullie liefdesverhaal op een unieke en persoonlijke manier vast.

Ik geloof in de kracht van beelden en hoe ze herinneringen tot leven brengen. Elke foto die ik maak vertelt een verhaal en laat jullie liefde stralen. Met mijn ervaring, creativiteit en oog voor detail, zorg ik ervoor dat jullie foto’s een blijvende herinnering zijn aan jullie liefdesreis.

Loveshoot fotograaf

Waar ik naar op zoek ben tijdens een loveshoot? Naar spontane momenten, kleine geluksmomentjes waar de liefde van afspat! Op mijn foto’s gebeurt er echt iets. Dat gaat niet altijd vanzelf, maar als loveshoot fotograaf help ik jullie daar natuurlijk mee. Ik heb een heleboel ideeën over hoe we die emoties en momenten kunnen oproepen. Ik stel jullie vragen en geef een duidelijke opdracht. Hou je vooral ook niet in, pak elkaars hand en geef elkaar een kus of een knuffel. Alles kan.

Ben ik jullie loveshoot fotograaf? Dan stuur ik jullie een aantal weken voor de shoot een paar vragen. Jullie antwoorden bepalen de locatie van onze loveshoot en het soort foto’s waar we voor gaan.

Benieuwd hoe dat gaat? Wacht, ik geef jullie een voorbeeldje…

Karlijn speelt al jaren gitaar en uit de antwoorden van Tim blijkt dat hij het fantastisch vindt om samen met Karlijn muziek te maken in het bos. Hoppa, daar heb je het. Gitaar, muziek maken en een bos. Tim heeft ook nog in de vragenlijst aangegeven wat hun lievelingsliedje is, tijdens de shoot zal ik daarom vragen of Karlijn the A team van Ed Sherman wil spelen.

En precies daar ontstaat de magie, de connectie. Samen gaan we op avontuur en leggen we jullie liefdesverhaal vast. Gaan jullie mee? 

ROMY FOTOGRAFIE 50 1
ROMY FOTOGRAFIE 75
ROMY FOTOGRAFIE 60
ROMY FOTOGRAFIE 116
ROMY FOTOGRAFIE 19 1
ROMY FOTOGRAFIE 59

Huwelijkaanzoek fotograferen

Misschien heb je wel iets heel anders in gedachten? Ga je je partner stiekem ten huwelijk vragen en zou je het onwijs leuk vinden om dat moment op beeld te hebben? Ik begrijp precies wat je bedoelt! Graag kom ik je huwelijksaanzoek fotograferen. Dat onvergetelijke moment, het verrassingseffect, de emotie… als dat geen ultieme loveshoot is, dan weet ik het ook niet meer.

Laten we samen de liefde vangen. Neem contact met mij op en vertel me hoe ik jullie kan helpen om jullie liefde op een betoverende manier vast te leggen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. Samen creëren we iets moois dat een leven lang meegaat.

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je direct Romy boeken als jullie fotograaf om jullie liefdesverhaal vast te leggen in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk