Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 170

Zullen we 'speeddaten'?

Een eerste indruk heb je, logisch natuurlijk, snel. Met een eerste indruk kan je een relatie maken of breken. Op verschillende plekken op mijn website lees je dat de klik tussen fotograaf en bruidspaar of koppel super belangrijk is. Niet alleen is het belangrijkd at jullie de fotograaf leuk vinden, maar dat de fotograaf er ook een goed gevoel bij heeft. Op hele intieme momenten zijn we samen en dan is het fijn als je je op je gemak voelt.

Daarom, precies om die reden, wil ik jullie uitnodigen voor een kort online kennismakinsgesprek. We kletsen wat, ik ben benieuwd naar jullie ideen voor de bruiloft en natuurlijk zal ik wat over mezelf en over hoe ik werk vertellen. Als we alledrie enthousiast zijn kunnen we gelijk een kennismakingsgesprek plannen bij mij op kantoor, zodat we dieper op alles in kunnen gaan. 

Hoi! Ik ben Romy Brummelkamp, trouwfotograaf, of eigenlijk gewoon ‘liefdesfotograaf’. Met mijn 32 jaar nog piepjong!

Ik noem mezelf ook wel ‘liefdesfotograaf’, want genieten doe ik van het fotograferen van de liefde. Iedereen die de liefde wil vieren is welkom voor mijn lens!

Mijn stijl? Ik zoek altijd naar mystiek in een foto. Soms komt het door een extra effect zoals een prisma, een glas of een boterhamzakje, maar ook een (onverwachte) beweging kan een foto een extra dimensie geven. Ik hoop dat je door mijn beelden geraakt wordt en wat langer blijft kijken.

De afgelopen jaren kwam ik er ook achter dat ik enorm houd van zwart-wit foto’s. Het allerleukste vind ik het om een verhaal te vertellen, jullie verhaal. Het verhaal van de liefde. Liefde op zijn mooist vastgelegd met jullie als onderwerp. Dat is wat ik doe en dat is wat ik altijd zal blijven doen.

ROMY FOTOGRAFIE 128

Vang de magie, kies de perfecte fotograaf, start vandaag nog met jouw zoektocht!

Download nu mijn gratis eBook met 10 tips die jou helpen in de zoektocht naar jouw trouwfotograaf.

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk