romy@romyfotografie.nl

Newborn lifestyle shoot in Laarbeek Helmond en Eindhoven

gezin met kinderen

Table of Contents

Waarom een newborn lifestyle shoot?

Als je zwanger bent kun je er niet omheen: een newborn shoot. Welke soorten newborn shoots zijn er en waarom zou je zo’n shoot moeten boeken? Lees snel verder voor meer informatie over een Newborn lifestyle shoot in Laarbeek.

Als newbornfotograaf in Laarbeek, Helmond en Eindhoven leg ik jullie gezin vast in een lichte liefdevolle stijl. Ik speel met het natuurlijk licht wat jullie huis binnenkomt. Ik ga op zoek naar leuke plekjes in huis. Een plek waar we altijd waardevolle foto’s kunnen maken is jullie slaapkamer, maar ook in de babykamer of beneden op de bank kunnen we mooie foto’s maken. De foto’s kunnen gedeeld worden op social media, als achtergrond ingesteld worden op telefoons, tablets en laptops en natuurlijk afgedrukt worden voor aan de muur!

ROMY FOTOGRAFIE 157
ROMY FOTOGRAFIE 187
ROMY FOTOGRAFIE 9

Er zijn verschillende soorten newbornshoots, je kunt kiezen voor een geposeerde newbornshoot of voor een newbornlifestyle shoot. Tijdens een gesposeerde fotoshoot, het woord zegt het al, wordt je kindje geposeerd. Je kindje kan gewikkeld worden in doeken en in mandjes of in een kistje gelegd worden. Een lifestyle shoot is een mix tussen portret- en documentaire fotografie. Dit houdt in dat de fotograaf vastlegt wat er gebeurt voor de camera, maar deels ook regisseert.

Newborn lifestyle shoot

Tijdens een lifestyleshoot leg ik vast wat er voor mijn camera gebeurt, ik laat gebeuren wat er gebeurt. Wel houd ik rekening met de omgeving. Als ik een gezin op de slaapkamer vastleg dan zorg ik eerst dat eventuele storende zaken zoals een flesje water, billendoekjes, luiers en stekkerdozen zijn opgeborgen.

Tijdens Newborn lifestyle shoot in Laarbeek, Helmond en Eindhoven geef ik tips ten aanzien van kleding die jullie als gezin kunnen dragen. Het is natuurlijk niet nodig om hier nieuwe kleertjes voor aan te schaffen, maar het mag uiteraard wel! Hoe leuk is het om het gezin kleding te laten dragen die perfect bij elkaar past.

Papa’s

Papa’s zeggen vaak dat ze niet zo fotogeniek zijn en daarom niet op de foto willen. Doordat ik blijf praten met jullie voel je je gesteund en voelt het niet ongemakkelijk. Zijn er broertjes en zusjes bij de shoot? Dan heb ik hele leuke opdrachtjes die het foto’s maken leuk en ontspannen maken.

Een relaxte manier van op de foto gaan

Newbornlifestyle fotografie wordt gezien als een relaxte en mooie manier van fotograferen en wordt door sommige moeders als waardevoller gezien dan de geposeerde shoots. Dit omdat de foto’s gemaakt worden bij jullie thuis en we dus ook gebruik maken van jullie eigen spullen. Hierbij kan je denken aan de wieg, doeken, knufels & lakentjes. Ik neem ook altijd verschillende doeken en kleertjes mee waar jullie uit mogen kiezen.

ROMY FOTOGRAFIE 81
ROMY FOTOGRAFIE 110
ROMY FOTOGRAFIE 72
ROMY FOTOGRAFIE 150

De tijd vliegt!

De kraamtijd is een tijd die zo snel voorbijgaat, het is niet voor niets een cliché geworden: de tijd vliegt! En ik spreek uit ervaring. Onze jongste is net een maand oud, maar wat lijkt zijn geboorte al weer lang geleden! Hij is al zoveel gegroeid, terwijl hij er ook nog maar zo kort is. Het vastleggen van deze periode in je leven is daarom heel waardevol, deze tijd met je kindje krijg je nooit meer terug. Foto’s kunnen je terugbrengen naar een moment, laat je baby daarom op zijn puurst vastleggen!

Gratis newbornmagazine

Wil jij graag nog meer informatie en weten wat de mogelijkheden zijn als je een newborn lifestyle shoot boekt bij Romy fotografie? Download dan hier mijn gratis newbornmagazine.

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk