Portfolio Trouwfotograaf en Newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven

Waar ben je naar op zoek?

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een trouwfotograaf en newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven en omstreken dan wil je natuurlijk voorbeelden van trouwfotografie en newbornfotografie zien. Op deze pagina heb ik daarom mijn portfolio online gezet. Dit portfolio wordt met regelmaat ge-update, dus kom vooral nog eens terug om mijn meest recente foto’s te bekijken!

Wil je graag meer informatie over Romy als trouwfotograaf en newbornfotograaf in Noord-Brabant en Limburg gemaakt? Neem dan gerust een kijkje op mijn informatiepagina.

Informatiepagina

Sociale media

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via sociale media. Op zowel Instagram als op Facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichten en foto’s, maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje! In mijn stories geef ik je daarnaast vaak een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin. Leuk als je me gaat volgen! Zie ik je daar?

Hoe zou jij jouw trouwdag eruit laten zien? Hier vind je voorbeelden van bruidsreportages die ik gemaakt heb. De reportages zijn inclusief foto’s van het aankleden, groepfoto’s, de fotoshoot en nog veel meer. Als jij houdt van lichte foto’s en zachte kleuren dan is mijn trouwfotografie echt iets voor jou! Ik zorg er als fine-art trouwfotograaf voor dat jouw foto’s perfect zijn en help jullie met kleine opdrachtjes en simpele aanwijzingen.

Hier vind je voorbeelden van newborn foto’s. Ik laat je foto’s zien van de lifestyle shoots die ik gedaan heb, ook komen er foto’s voorbij van de pasgeboren baby met papa en mama en eventuele broertjes en zusjes. Ik leg de baby vast, precies zoals hij of zij is. Ik maak gebruik van de slaapkamer van de ouders, het wiegje, de babykamer en nog veel meer. Heb jij spulletjes die voor jou een grote waarde hebben? Natuurlijk leg ik die ook graag voor jullie vast!

Wil je graag met mij in contact komen en daarmee meer voorbeelden van trouwfotografie en newbornfotografie ontvangen? Je mag mij natuurlijk altijd bellenappen of mailen! Ik ben elke dag bereikbaar en zal (meestal) direct reageren.

Romy fotografie | Trouwfotograaf en Newbornfotograaf in Helmond, Eindhoven en omstreken | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl