Reviews

Reviews van blije klanten

Op deze pagina laat ik je graag kennismaken met mensen die jou voorgingen. Zij kozen voor mij als hun trouwfotograaf of newbornfotograaf en willen jou graag laten weten hoe zij goed hen dat bevallen is! Lees snel verder voor de reviews van mijn blije klanten.

Op de site van The Perfect Wedding vind je mijn profiel en bijbehorende reviews.

R&J

We zijn 16 oktober getrouwd, midden in de gedeeltelijke lockdown. We kozen voor een kleine maar intieme huwelijksdag. Voor ons was het vooral belangrijk dat ons gevoel voor elkaar werd vastgelegd. Als we later de foto’s terugkijken willen we graag ‘HET’ gevoel weer voelen van onze huwelijksdag. Romy heeft dit fantastisch gedaan! Het zijn prachtige, deels emotionele maar bovenal spontane foto’s geworden. Ze is erin geslaagd om vast te leggen wat we voor ogen hadden. En daarnaast is Romy heel creatief geweest m.b.t. alle geldende maatregelen rondom covid-19. Romy is spontaan, enthousiast, creatief en geeft je snel een vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. In één woord ‘top’!

M&R

Romy is een sociale en enthousiaste fotografe. Ze stelt je op je gemak wanneer dat (net als bij ons) niet helemaal vanzelf gaat. Ze bedenkt leuke dingen om ervoor te zorgen dat er een ontspannen sfeer instaat en de foto’s vanzelf ‘natuurlijk’ leuk worden. Ook hadden wij zelf eenPinterest bord met ideeën van wat we mooi vonden. Romy heeft dit meegenomen en sommige beter dan het origineel nagemaakt! Een dikke vette aanrader dus!

S&G

Romy heeft met ons een ‘loveshoot’ gedaan op de dag dat we eigenlijk zouden trouwen – onze bruiloft ging vanwege de coronamaatregelen helaas niet door. Het was een ontzettend leuke ervaring om foto’s te maken in de Soesterduinen en Romy heeft er op die manier echt voor gezorgd dat het alsnog een heel mooie dag werd voor ons. We zijn dolblij met het resultaat, een dierbare herinnering voor later. Het shooten zelf verliep ook erg ontspannen. Romy gaf op een subtiele manier aanwijzingen en wist ons erg op ons gemak te stellen. Kortom: een onwijs goede, vrolijke fotograaf met wie het superfijn werken is!

C&M

Romy hebben wij leren kennen als leuke, lieve, geduldige en vooral kundige fotograaf!! Zij heeft gezorgd voor prachtige foto’s van ons samen en van ons als gezin.. ik ben helemaal weg van haar stijl! Het is een feestje om bij Romy op de foto te gaan!! Ze nam ruim de tijd voor onze kinderen van 6 maanden en 4 jaar… ze kan goed met kindjes omgaan en heeft heel veel geduld. Het resultaat is geweldig!! Dank je wel Romy!

E&J

Romy werkte nog niet als fotograaf toen wij 5 jaar geleden trouwden, maar een aantal weken geleden hadden wij bij haar een “5 jaar later” shoot. Super blij met deze foto’s. Ik zou Romy aan iedereen aanraden.

S&G

Romy heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens een loveshoot op onze originele trouwdatum (door de coronacrisis moesten we onze bruiloft helaas uitstellen). Romy stelde ons heel erg op ons gemak, gaf goede aanwijzingen en zorgde in het algemeen dat de sfeer zo ontspannen was dat we op iedere foto stralen. Echt een aanrader!

M

We zijn Romy erg dankbaar voor het nemen van de tijd om een fotoshoot in te passen in haar drukke agenda. Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwam, voelden we ons op ons gemak, zelfs als onze dochter er even geen zin in had. Het resultaat van de fotoshoot is natuurlijk en fris. Romy maakte de hele ervaring ontspannen en plezierig en we kunnen niet wachten op een nieuwe fotoshoot in de toekomst.

X

Makkelijk af te spreken en een snelle reactie bij vragen. Met de gewonnen shoot kreeg ik hele mooie foto’s. Het was een relaxte sfeer en erg gezellig. Ik kreeg ook al snel de foto’s toegestuurd die makkelijk te downloaden waren. Echt een aanrader!

T

Wij hebben een newborn fotoshoot laten doen door Romy. Toen onze tweede zoon 8 weken was kwam Romy bij ons thuis langs om de baby te fotograferen, maar ook ons als compleet gezin. Door haar rustige, maar opgewekte benadering vond onze oudste zoon (2) het ook leuk, dit zie je terug aan de foto’s waar de grote broer écht lol heeft met zijn kleine broertje en de foto’s dus geen gemaakte scène zijn. Het was bijzonder prettig dat Romy bij ons thuis kwam, dan hoef je niet met de kersverse baby op pad en kan je tenminste echt ontspannen voor de fotoshoot in je eigen omgeving. Het resultaat is schitterend. Stuk voor stuk plaatjes om in te lijsten!

M

Wat een prachtige foto’s ik kan niet eens kiezen welke we gaan afdrukken, zoveel mooie zitten erbij

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en uiteindelijk ook schitteren tussen deze reviews van blije klanten? Neem vrijblijvend contact met mij op.