Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Wat zeggen anderen over Romy?

Niets zo waardevol als de mening van een ander. Ik laat je daarom graag lezen wat andere bruidsparen en verliefde koppels over mij, mijn werkwijze en de opgeleverde foto’s vinden. Ben je overtuigd en ga je samen met mij op avontuur om de liefde te vieren? 

Asset 5
Geen seconde ongemakkelijk!
5/5

“Woorden schieten te kort over hoe mooi de foto’s en het album zijn! Er was de hele dag een super fijne sfeer en we voelden ons geen seconde ongemakkelijk, we hebben juist heel veel gelachen, zowel tijdens de fotoshoot als de rest van de dag!! Romy is echt een topper!”

–Boo & Yorick–

cropped Asset 5
Romy bewoog bijna onzichtbaar
5/5

“Binnen de ietwat chaotische setting van ons kleurrijke gezin, bewoog Romy bijna onzichtbaar tussen iedereen en heeft geweldige foto’s gemaakt die precies de sfeer vangen. Romy was super-relaxed en geduldig! Zó blij dat we deze mooie, kwalitatieve blijvende herinnering hebben!”

–Jolie & Gert–

cropped Asset 5
Direct een ontspannen sfeer!
5/5

“Zowel de zwangerschapsfoto’s als de newbornfoto’s zijn echt stuk voor stuk prachtig geworden. Ik ben niet zo van de fotoshoots, maar met Romy achter de camera was er meten een ontspannen sfeer. Een fijne fotografe die weet wat ze doet en goed is in haar vak!”

–Jolijn–

Asset 5
Zoveel complimenten gekregen!
5/5

“We deden al een loveshoot, de bruiloft, een zwangerschaps- en newbornshoot bij Romy. Telkens weer verrast ze ons met haar oog voor detail en haar aanpak. Geen stijf poseren of gemaakte foto’s, maar spontane foto’s door leuke ‘opdrachten’ en vragen. We kregen zoveel complimenten over Romy na onze bruiloft!”

–Ilona & Ralph–

cropped Asset 5
Sociale en enthousiast fotograaf
5/5

“Romy is een sociale en enthousiaste fotograaf die je op je gemak stelt. Bij ons ging het niet vanzelf en door de leuke dingen die ze bedenkt ontstaat er een ontspannen sfeer en worden de foto’s heel natuurlijk.”

–Ramona & Jan–

cropped Asset 5
Meteen relaxen voelen
5/5

“Het leek of we elkaar al jaren kenden, we voelden ons heel erg op ons gemak. We hoefden niet lang te wachten op onze trouwreportage dat was natuurlijk ook heel fijn. We voelen ons niet snel heel relaxt, bij jou was dit meteen zo, dat zegt heel veel!”

–Deborah & Niels–

Asset 5
Vertrouwd gevoel
5/5

“Romy is heel prettig in het contact. Reageert snel en super vriendelijk. De foto’s waren erg mooi en zoals we hadden gewild.”

–Hanneke & Bram–

cropped Asset 5
Eerlijk, gezellig en persoonlijk
5/5

“Je bent professioneel, eerlijk, gezellig en persoonlijk. De foto’s zijn spontaan en natuurlijk, het was een feestje om te shooten.”

–Simone & Jorik–

cropped Asset 5
Meteen een goed gevoel
5/5

“Romy reageerde voorafgaand aan de shoot al zo spontaan en leuk op onze berichten dat we meteen al een goed gevoel hadden.”

–Machtelt & Chris–

Asset 5
Ondersteboven van de preview
5/5

“We zijn ondersteboven van de preview, echt prachtig. En dan te bedenken dat dit nog maar het begin is!”

–Elske & Ruben–

cropped Asset 5
Woorden schieten te kort!
5/5

“Woorden schieten te kort. Ik heb hier gewoon weer zitten huilen. Je hebt ons echt weten te vangen zoals we zijn. Ze zijn allemaal prachtig!”

–Chava & Paul–

cropped Asset 5
Wij zijn er heel blij mee!
5/5

“Romy neemt de tijd voor je om samen leuke situaties op te zoeken en foto’s te maken van mooie momenten. Met erg mooi resultaat, wij zijn er heel blij mee!”

–Roosmarijn–

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk