Wat zeggen anderen over Romy?

En nu bied ik als trouwfotograaf en bruidsfotograaf lichte bohemian fotografie aan en hoor ik jou meteen denken.. lichte.. wat?! Precies. Maar als ik je vertel dat er bijvoorbeeld ook nog een light & airy, of een moody stijl is, dan zullen je ogen helemaal tollen. Je kiest een fotograaf op basis van wat je ziet, niet op basis van de stijl die zij benoemen. Toch?

Een lichte bohemian stijl wil zeggen: lichte foto’s met veel gebruik van aardetinten. Zoek je dus lichte foto’s, lichte pastel- en bruintinten? Dan zit je hier goed.

Asset 5
Veel geduld!
5/5

“Romy maakt met heel veel geduld echt een feestje van de shoot! Zelfs mijn man vond het leuk!”

–Machtelt–

cropped Asset 5
Liefdevolle foto's
5/5

“We hebben zo’n liefdevolle en stralende foto’s gekregen, dankjewel!”

–Mieke–

cropped Asset 5
Erg tevreden
5/5

“Ik zie terug op de foto’s dat ik ontzettend geniet, ik ben er echt heel erg blij mee.”

–Susanne–

Asset 5
'HET' gevoel
5/5

“Wij wilden graag ‘HET’ gevoel voelen als we later terugkijken naar de foto’s, nou dat is gelukt hoor! We hebben emotionele en spontane foto’s, precies waar we naar op zoek waren.”

–Suzan & Gilliam–

cropped Asset 5
Sociale en enthousiast fotograaf
5/5

“Romy is een sociale en enthousiaste fotograaf die je op je gemak stelt. Bij ons ging het niet vanzelf en door de leuke dingen die ze bedenkt ontstaat er een ontspannen sfeer en worden de foto’s heel natuurlijk.”

–Ramona & Jan–

cropped Asset 5
Meteen relaxen voelen
5/5

“Het leek of we elkaar al jaren kenden, we voelden ons heel erg op ons gemak. We hoefden niet lang te wachten op onze trouwreportage dat was natuurlijk ook heel fijn. We voelen ons niet snel heel relaxt, bij jou was dit meteen zo, dat zegt heel veel!”

–Deborah & Niels–

Asset 5
Vertrouwd gevoel
5/5

“Romy is spontaan, enthousiast, creatief en geeft je een vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. “

–Marianke & Rob–

cropped Asset 5
Eerlijk, gezellig en persoonlijk
5/5

“Je bent professioneel, eerlijk, gezellig en persoonlijk. De foto’s zijn spontaan en natuurlijk, het was een feestje om te shooten.”

–Simone & Jorik–

cropped Asset 5
Meteen een goed gevoel
5/5

“Romy reageerde voorafgaand aan de shoot al zo spontaan en leuk op onze berichten dat we meteen al een goed gevoel hadden.”

–Machtelt & Chris–

Asset 5
Ondersteboven van de preview
5/5

“We zijn ondersteboven van de preview, echt prachtig. En dan te bedenken dat dit nog maar het begin is!”

–Elske & Ruben–

cropped Asset 5
Woorden schieten te kort!
5/5

“Woorden schieten te kort. Ik heb hier gewoon weer zitten huilen. Je hebt ons echt weten te vangen zoals we zijn. Ze zijn allemaal prachtig!”

–Chava & Paul–

cropped Asset 5
Verwachtingen vol overtroffen
5/5

“Je hebt onze verwachtingen vol overtroffen!”

–Simone–

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.