Romy Brummelkamp

"Op emotionele momenten huil ik graag met jullie mee!"

Ik ben een spontaan persoon en hou van een feestje. Als trouwfotograaf en newbornfotograaf in Eindhoven ben ik rustig en op bruiloften ben ik op de achtergrond aanwezig. Mag ik mijn creativiteit de vrije loop laten? Dan ben ik niet de beroerdste om lekker out of the box te denken en wat gekkigheid erin te gooien! Ik hou van kleine details en een rustige setting. Zachte, natuurlijke tinten wakkeren bij mij geluk aan en daar werk ik daarom graag mee!

Ik ben een heel emotioneel persoon, zie je mij tijdens een ceremonie heel lang met de camera voor mijn gezicht? Grote kans dat ik dan een traan aan het verbergen ben, ik huil graag mee!

Trouwfotograaf Bruidsfotograaf en newbornfotograaf in Eindhoven

Ik ben trouwfotograaf en newbornfotograaf in Eindhoven en omstreken en mama van drie kleine koters, met de vierde op komst. Druk? Nee joh, het kan altijd drukker!

Lichte, natuurlijke, bohemian foto’s is waar ik van hou en ik denk altijd mee hoe ik jullie het meest spontaan en ontspannen op de foto krijg. Ik speel met licht en houd erg van ‘doorkijkjes’, zoals door takken en bladeren van bomen fotograferen. Soms krijgen jullie kleine opdrachtjes van me om ervoor te zorgen dat jullie even niet bezig zijn met mij, maar met elkaar. Dat geeft de leukste beelden!

"Kinderen zijn zo heerlijk ongeremd"

Kinderen zijn zo leuk, ik hou van ze! Ze zijn zo lekker ongeremd en kunnen ongegeneerd hun gang gaan. Zijn er kinderen op de bruiloft? Dan zal ik die zeker niet overslaan! Tijdens een newbornshoot komt mijn kindvriendelijkheid natuurlijk helemaal van pas. De newborn krijgt zoveel aandacht dat broertjes en zusjes zich soms een beetje vergeten voelen. Ik neem daarom ook altijd een momentje met een eventueel broertje of zusje apart!

Natuurlijk kan ik mijn eigen kinderen ook wel eens achter het behang plakken, maar dat is het fijne aan kinderen ‘van een ander’, daarvan heb je meestal alleen de lusten en niet de lasten!

"Wie staat er dan achter mijn camera?"

Als je mij boekt krijg je een sociale, spontane en energieke fotograaf. Ik heb oog voor detail en vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Samen zorgen we voor een prachtig, onvergetelijk eindresultaat!

Sociale media

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via sociale media. Op zowel Instagram als op Facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichten en foto’s, maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje! In mijn stories geef ik je daarnaast vaak een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin. Leuk als je me gaat volgen! Zie ik je daar?

Romy fotografie | Trouwfotograaf Bruidsfotograaf en Newbornfotograaf in Eindhoven, Helmond en omstreken | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl