Bruidsfotograaf - Trouwfotograaf

Trouwfotograaf en newbornfotograaf

Home » Romy Brummelkamp

Romy creëert droomfoto's van jullie meest waardevolle moment.

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Hoi! Ik ben Romy, trouwfotograaf en bruidsfotograaf, met mijn 30 jaar nog piepjong! Genieten doe ik natuurlijk van het maken van de allermooiste droomfoto’s van bruidsparen, maar daarnaast gaat mijn hart ook sneller kloppen van mijn lieve Man en onze vier kinderen.

Lichte droomfoto's met gebruik van aarde- en pasteltinten

Ik hou ontzettend van lichte, droomfoto’s. Aardetinten, zoals bruin, zand, terracotta, beige & taupe maken mij gelukkig. Daarom fotografeer ik het liefst op zandvlaktes of open plekken. Word jij ook gelukkig van deze kleuren en voel je de liefde als je naar mijn foto’s kijkt? Neem dan vooral even contact met me op, dan gaan we samen onderzoeken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Door gebruik te maken van een kennismakingsgesprek en met jullie mee te denken over de dag hoop ik de juiste verwachting te creëren. Daarom ben ik een fotograaf die veel aandacht geeft aan jullie persoonlijke wensen en verhaal, nog voor de fotoshoot. Ik vind het super belangrijk dat jullie krijgen waar jullie voor gekozen hebben. Simpele adviezen over bijvoorbeeld een shootlocatie, planning of aankleding van de ceremonie kunnen daaraan bijdragen.

@romyfotografie.nl op Instagram

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via sociale media. Op zowel Instagram als op Facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichten en foto’s, maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje! In mijn stories geef ik je daarnaast vaak een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin. Leuk als je me gaat volgen! Zie ik je daar?

“Als je mij boekt krijg je een sociale, spontane en energieke fotograaf. Ik heb oog voor detail en vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Samen zorgen we voor jullie verhaal in prachtige droomfoto’s!”

Leer Romy nog beter kennen

Ik probeer met regelmaat leuke blogs te schrijven, soms gaan die over een fotoshoot of bruiloft, maar soms gaan ze ook over mijzelf. Hieronder een aantal blogs waarin je meer over mij te weten kan komen.

Romy fotografie | Bruidsfotograaf- trouwfotograaf in Eindhoven, Helmond en omstreken | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl