bruid duinen

Investeren in mij als jullie trouwfotograaf

Als fotograaf van jullie bruiloft ben ik erbij vanaf onze kennismaking tot de presentatie van jullie trouwalbum! Ik leg niet alleen jullie mooiste momenten vast, maar ook die van jullie geliefde gasten en belangrijke momenten. Ik maak jullie uitgave de investering waard.

Profiteer hiervan! 

  • Allereerst de aller vrolijkste trouwfotograaf van Nederland!
  • Onbeperkte ondersteuning voor, tijdens en na jullie bruiloft.
  • Een gratis trouwalbum van 20 bij 20 cm 
  • Een luisterend oor
  • Volledige toewijding om één van jullie mooiste dagen tijdloos en romantisch vast te leggen
  • Plannings- en kledingadvies voor jullie gasten
  • Bij uitval verzekerd zijn van een back-up fotograaf
  • Volledige controle over het trouwalbum

Wat kost een trouwfotograaf?

Is het inhuren van een trouwfotograaf het waard? Of zouden we een kennis ook foto’s kunnen laten maken?  

Met mijn eigen trouwerij achter de rug besef ik me zó goed dat er ongelooflijk veel op je pad komt wanneer het hoge woord eruit is en jullie de keuze hebben gemaakt met elkaar te trouwen. Zóveel te regelen! En je maakt ook zoveel kosten! Eén daarvan is het aannemen van een fotograaf voor jullie trouwerij. 
Ja, het is een investering, maar géén uitgave! Want wat krijg je er wel niet voor terug? Nog regelmatig pakken wij ons waardevolle trouwalbum om de prachtige foto’s die toen zijn gemaakt te bekijken. Geen moment hebben we hier spijt van gehad. 
ROMY FOTOGRAFIE 231 2

Maatwerk

Iedere bruiloft is anders. Daarom maak ik na onze kennismaking een planning die volledig aansluit op jullie wensen en behoeften om van jullie trouwreportage werkelijkheid te maken. Door deze persoonlijke aanpak weten we gewoon zeker dat we álles eruit halen wat erin zit. De prijs van een trouwreportage begint bij €1.595,00 voor 6 uur fotografie.

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 36
ROMY FOTOGRAFIE 481

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Wil jij verzekerd zijn van de juiste plek in mijn agenda? Dan doe je er goed aan zo vroeg mogelijk alvast een oriëntatiegesprek aan te gaan. Na betaling van de eerste factuur zet ik jullie trouwerij namelijk vast in mijn agenda en zijn jullie verzekerd van een prachtig trouwalbum als gevolg van een geweldige dag! 

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.