romy@romyfotografie.nl

Trouwdag in Venlo en Tegelen op 25 september 2020

handen

Table of Contents

Eind September heb ik als trouwfotograaf in Venlo de trouwdag van Rianne & Wesley vastgelegd. Zij vierden hun trouwdag in Venlo en Tegelen en beloofden daarmee elkaar dus de eeuwige trouw voor zowel de wet als voor de kerk.

De dag begint

Het beloofde een drukke, lange dag te worden. Een dag die startte bij de bruid thuis. Daar was ook de visagiste aanwezig, uiteindelijk zou hier als zowel de bruid als de bruidegom klaar waren de first-look plaats vinden.

ROMY FOTOGRAFIE 101
ROMY FOTOGRAFIE 107
ROMY FOTOGRAFIE 108
ROMY FOTOGRAFIE 98

Detailfoto’s

Tijdens het opmaken en klaarmaken van de bruid ben ik aan de slag gegaan met de bruiloftdetails. Zo heb ik de voor het bruidspaar belangrijke spullen gefotografeerd. Daarbij kun je denken aan sieraden, bruidsschoenen, trouwkaart, trouwringen, etc.

Bruidegom

Tussendoor heb ik samen met de videograaf een bezoekje gebracht aan de bruidegom een aantal straten verderop, bij zijn ouderlijk huis. Hier maakte ik kennis met de bruidegom en zijn gezin.

ROMY FOTOGRAFIE 103

First-Look

Vervolgens ben ik teruggegaan naar de bruid alwaar de bruidskinderen en andere familieleden ondertussen aangekomen zijn. Na wat zenuwachtige minuten kwam daar eindelijk de trouwauto met daarin de bruidegom aangereden. Hij belde aan en daar kwam ze, de bruid in haar mooie trouwjurk! De eerste tranen vloeide en na het begroeten en kussen van elkaar, deelde de bruidegom de bloemen uit. Een bruidsboeket voor de bruid, maar ook kleine boeketjes voor de bruidsmeisjes.

De ceremonie in het stadhuis

We zijn hierna samen naar het stadhuis in Venlo gereden, hier vond, geheel volgens de coronaprotocollen de trouwcerenomie plaats. Tijdens de ceremonie heeft het bruidspaar het ja-woord uitgesproken naar elkaar, maar zijn er nog geen trouwringen uitgewisseld. De ringen moeten eerst gezegend worden tijdens het kerkelijk huwelijk.

ROMY FOTOGRAFIE 111

Het weer in Nederland

Omdat het weer in Nederland zo verraderlijk is was het plannen wanneer we de trouwreportage zouden doen. De trouwfoto’s zouden gemaakt worden bij Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen. Er is dan prachtige natuur in de omgeving, de uitgelezen kans voor mooie buitenfoto’s. We hebben helaas door het weer de fotoshoot moeten onderbreken. Nadat we even binnen geschuild hebben hebben we daarna toch nog prachtige foto’s kunnen maken.

Kerkelijk huwelijk

De dienst in de Onze Lieve Vrouwe Parochie in Venlo was een echte tranentrekker. Dit begon al met de moeder van de bruidegom, die emotioneel haar zoon weggaf aan zijn vrouw. Ook de vader van de bruid gaf haar weg met gepaste emotie. Het bruidspaar heeft de hele familie betrokken bij de dienst, elk stel had een stuk van een hart gekregen en zij hebben allemaal tijdens de dienst de gelegenheid gekregen dit puzzelstuk op een groot houten hart te bevestigen, samen vormde dit dus een mooi hart. Een hart van liefde.

ROMY FOTOGRAFIE 121
ROMY FOTOGRAFIE 120
ROMY FOTOGRAFIE 114

Familiefoto’s

Na het kerkelijk huwelijk zijn we wederom naar Bilderberg Château Holtmühle. vertrokken. Hier zijn de familiefoto’s gemaakt. Met een klein beetje stress omdat de ene helft van de familie maar niet kwam opdagen zijn de foto’s gemaakt, natuurlijk uiteindelijk met alle belangrijke mensen! Na het maken van de familiefoto’s hebben we ons precies op tijd, gezien de regen die toen weer kwam, naar binnen verplaatst. De gasten zouden daar genieten van een heerlijke bruidstaart en luisteren naar een aantal speeches. Na de amuse, de bruidstaart dus, hebben zij genoten van een lekker diner.

Trouwfotograaf in Venlo

Daarmee zat voor mij deze trouwdag in Venlo en Tegelen erop. Na het aansnijden van de bruidstaart en het vastleggen van de speeches heb ik het bruidspaar gedag gezegd en hen heel veel geluk, plezier en liefde gewenst. Ik heb mijn spullen gepakt en me naar huis bewogen. Eenmaal thuis aangekomen heb ik meteen een back-up gemaakt van de foto’s. Ook ben ik ’s avonds meteen aan een preview gaan werken die het bruidspaar binnen 3 dagen na de bruiloft ontvangen heeft!

ROMY FOTOGRAFIE 119
ROMY FOTOGRAFIE 117
ROMY FOTOGRAFIE 116
ROMY FOTOGRAFIE 115

Dankjewel

Rianne & Wesley, nogmaals dankjewel dat ik jullie mooie trouwdag in Venlo en Tegelen heb mogen vastleggen. Ik hoop dat jullie lang van elkaar gaan genieten en dat al jullie wensen en dromen uit mogen komen!

Ben jij verloofd en wil je graag weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. De koffie staat klaar!

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk