romy@romyfotografie.nl

Geregistreerd partnerschap 11 september 2020

details

Table of Contents

Eindelijk was het zover, op 11 september jl. mocht ik als trouwfotograaf uit Beek en Donk de grote dag van Evy & Niels vastleggen.

Zij gingen die dag een geregistreerd partnerschap aan. In eerste instantie was het de bedoeling om over een tijdje alsnog te trouwen, maar omdat de hele dag al zo goed als een bruiloft georganiseerd is, zal het hierbij blijven.

ROMY FOTOGRAFIE 85
ROMY FOTOGRAFIE 84
mooie bruid
ROMY FOTOGRAFIE 77

Praktisch stel

Zoals het stel zelf zegt: “ook wel makkelijk, want als wij uit elkaar gaan hoeft er geen rechter aan te pas te komen, in tegenstelling tot een getrouwd stel’. Lekker praktisch toch, ik hou ervan!

De ochtend begon voor Evy lekker druk met een bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor haar bruidsmake-up, gevolgd door een bezoek aan de kapper. Ondertussen ging de vader van Evy op pad om bloemen op te halen en vertrok Niels naar zijn moeder en stiefvader om zich daarvoor te breiden op zijn de ceremonie.

Detailfoto’s

Als trouwfotograaf uit Beek en Donk houd ik van alle mooie details. Terwijl Evy bij de kapper was heb ik detailfoto’s gemaakt. Foto’s van de ringen en van de sieraden. Van de uitnodiging en de ‘save the date kaart’, etc. Vervolgens heb ik een bezoekje gebracht aan de kapper.

ROMY FOTOGRAFIE 74

Bruidsboeket

Toen de bloemen arriveerden heb ik ook van het bruidsboeket nog wat extra detailfoto’s gemaakt. Wat ben ik daar blij mee, want jongens jongens, die bloemen!! Natuurlijk denk ik ook met jullie mee. Ik had vooraf aangegeven dat het leuk zou zijn als er een aantal extra bloemen zouden zijn, die ook verwerkt waren in het boeket en de corsage, zodat ik die kan vastleggen. Zo blij dat ik hier om gevraagd heb, want deze bloemen verdienden deze speciale plek!

Trouwambtenaar

Het geregistreerd partnerschap werd voltrokken in het de raadzaal van het gemeentehuis van Laarbeek, gevestigd in Beek en Donk. Een leuke bijkomstigheid is dat de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, pas sinds begin september in dienst was in Laarbeek en dat dit haar allereerste ceremonie was.

ROMY FOTOGRAFIE 82
ROMY FOTOGRAFIE 79

Trouwfotograaf uit Beek en Donk

Tijdens de ceremonie spraken Evy en Niels hun persoonlijke geloften uit, altijd een mooi moment! Het neefje en ‘t nichtje brachten de ringen naar voren en na het ja-woord was het geregistreerd partnerschap dan bijna volbracht. Het enige wat nog miste waren de handtekeningen. De handtekeningen van het bruidspaar, want zo voelde ze zich en zo oogde ze ook echt, de getuigen en van de babs. Toen ook die handtekeningen waren gezet mocht ik als trouwfotograaf buiten een klein (coronaproof) felicitatiemoment vastleggen. Voor het bruidspaar ontzettend leuk!

ROMY FOTOGRAFIE 123
ROMY FOTOGRAFIE 93
ROMY FOTOGRAFIE 81
ROMY FOTOGRAFIE 2 1

Locatie

Tegenover het gemeentehuis in Beek en Donk ligt ‘de Muziektuin’.

Een prachtig aangelegde tuin en een uitgelezen plek voor prachtige foto’s. Om deze reden heb ik as bruidsfotograaf uit Beek en Donk deze locatie gekozen voor de familiefoto’s. Ontzettend leuk en zo werd iedere mogelijke groepssamenstelling gefotografeerd.

Preview trouwfotograaf – bruidsfotograaf uit Beek en Donk

Natuurlijk leg ik als fotograaf alle bijzondere momenten voor jullie vast als een soort verhaal. Na de gezinsfoto’s was het tijd voor de lunch. De lunch vond plaats bij het ‘Parkpaviljoen’, gelegen in de Muziektuin. Een perfecte driehoek voor een bruiloft of geregistreerd partnerschap. Het bruidspaar en de familie genoten van een heerlijke high tea en hebben afgesloten met een ‘same day edit-preview’. Terwijl iedereen genoot van het lekkere eten heb ik gewoon doorgewerkt, want als trouwfotograaf heb je eigenlijk nooit écht pauze. Zo gaaf om het bruidspaar al tijdens de lunch een preview te kunnen laten zien van bijzondere momenten die een paar uur eerder gebeurd zijn!

ROMY FOTOGRAFIE 92
ROMY FOTOGRAFIE 89

Trouwreportage

De dag hebben wij vervolgens voortgezet met een fotoshoot op het Buntven in Deurne. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied met heel veel mooie plekjes om foto’s te schieten.

Natuurlijk moet er ook wat gedold worden op zo’n dag en dus was het leuk dat van het bruidspaar allebei een zus mee was om mij, maar ook zeker het bruidspaar te begeleiden tijdens de fotoshoot. Ondertussen werd thuis bij het bruidspaar stiekem een koffer gepakt, want wat zij nog niet wisten, was dat zij de ‘huwelijksnacht’ niet thuis zouden doorbrengen!

Na een kleine pauze was het tijd voor het feest! Een coronaproof feest wel te verstaan. Er is een prachtige locatie uitgekozen: Koks Gemert. Een ware tipi tent staat daar standaard in de tuin, een geweldige plek voor een klein, intiem feestje! De gasten werden getrakteerd op een heerlijk walking dinner. Na het welkom heten en foto’s maken van het bruidspaar met alle gasten zat voor mij op dat moment de dag erop.

ROMY FOTOGRAFIE 78

Trouwfotograaf uit Beek en Donk

Wat heb ik genoten van deze dag, de liefde, het plezier en de gezelligheid spatte de hele dag van alle mensen af.

Dankjewel lieve Evy & Niels dat ik dit voor jullie heb mogen doen.

Gaan jullie binnenkort een geregistreerd partnerschap aan of misschien gaan jullie zelfs wel trouwen? Zoeken jullie een fijne en professionele fotograaf voor lichte, romantische en pure foto’s ? Neem contact met mij op!

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk