Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMYFOTOGRAFIE 170

Trouwen in Breda doe je met de juiste trouwfotograaf!

Wat ontzettend leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Dat betekent dat je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Breda. Nou, bij mij ben je aan het juiste adres. Met alle liefde en plezier leg ik jullie trouwdag vast en ondersteun ik jullie om de dag zo zelfverzekerd mogelijk te beleven. 

Hoe ik dat doe? Dat leg ik graag uit wanneer we kennismaken. 

Bruidsfotografie in Breda met Romy Brummelkamp

Ja, jullie staan bekend om jullie gezelligheid. Nou, ik kan er ook wat van. Als echte Brabantse ken ik jullie humor. Met mij kan je er dus vanuit gaan dat je in ieder geval de aller vrolijkste trouwfotograaf hebt geboekt voor jullie bruiloft in Breda!

Mijn typische Bohemian stijl brengt jullie gezellige romantiek op een natuurlijke wijze in beeld. Ben jij ook fan van aardetinten? Dat is precies de stijl die ik aanhoud in de trouwreportages die ik ontwikkel.

ROMY FOTOGRAFIE 14 1

Mooie locaties voor een trouwreportage in Breda

Heb jij bepaalde wensen voor het maken van de trouwfoto’s? Deze hoor ik graag. Anders vind je hieronder een lijst met een aantal prachtige locaties in Breda waar mijn fotografiestijl ook het beste naar voren komt.

Hoe ziet de bruidsfotografie planning eruit?

Niet alleen fotografeer ik jullie trouwdag, maar ook ondersteun ik jullie in het organiseren van een perfecte planning. Hierbij houden we rekening met kleedadvies voor de gasten, het opruimen van de locaties en bijvoorbeeld de juiste tijdstippen voor de juiste foto’s. 

Heb jij nog vragen die je graag aan een trouwfotograaf wil stellen?  Veel vragen heb ik beantwoord in de veel gestelde vragen sectie. Maar schroom ook niet om contact met me op te nemen!

 

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk