Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMYFOTOGRAFIE 170

Wat jij kan verwachten van bruidsfotografie in Den Bosch

 Hallo! Mijn naam is Romy Brummelkamp en als het op fotograferen aankomt ben ik een echte liefhebber! Het aller liefste fotografeer ik verloofde stellen op de mooiste dag van hun leven, namelijk, tijdens hun bruiloft in Den Bosch. 

Het gebied rondom Den Bosch is mij goed bekend. Datzelfde geldt voor jullie humor. Met mij ben je dus verzekerd van een gezellige en deskundige trouwfotograaf voor jullie bruiloft! 

Mijn werkwijze in het kort

 

  • Na onze kennismaking zet ik een op maat gemaakte planning op voor jullie trouwdag 
  • Voor deze dag mogen jullie mij alle vragen stellen die jullie willen
  • Ik geef jullie kleding- en planningsadvies
  • Zenuwachtig? Ik help jullie ontspannen zodat we gegarandeerd de mooiste foto’s maken om later van te kunnen genieten! 
  • Tijdens de bruiloft zien en horen jullie mij zo min mogelijk. Het is jullie dag, jullie moeten genieten en mij in vertrouwen achterlaten met mijn werk.
  • Tijdens de bruiloft help ik jullie bij het organiseren van de fotoshoots. 
  • Buitenlocatie in Den Bosch en toch slecht weer? Hiervoor hebben we van tevoren alternatieven bedacht. 
  • Na de bruiloft komen jullie langs om de trouwreportage op groot scherm bij mij thuis feestelijk te bekijken. Op dat moment hebben jullie ook de mogelijkheid rustig te bepalen welke kleur, welk materiaal en welke foto’s voor in de reportage jullie willen uitkiezen. 
  • Wanneer het album binnen is, stuur ik deze op. Wonen jullie in de buurt? Dan kom ik deze graag langsbrengen.
ROMY FOTOGRAFIE 394

Geschikte locaties in Den Bosch om jullie trouwfoto's te maken

Als trouwfotograaf wil ik het allerbeste voor mijn klanten. Daarom vind ik het erg belangrijk dat we de juiste locatie in Den Bosch vinden als decor voor jullie trouwreportage. Door de bohemian stijl van mijn foto’s past een open zandvlakte erg goed als achtergrond. 

Jullie wensen hierin zijn zeker welkom! Laten we samen op zoek gaan naar de juiste planning voor zowel goed als slecht weer. 

Hieronder vind je mijn favoriete locaties in Den Bosch voor het maken van trouwfoto’s. 

Hoe ziet de bruidsfotografie planning eruit?

Niet alleen fotografeer ik jullie trouwdag, maar ook ondersteun ik jullie in het organiseren van een perfecte planning. Hierbij houden we rekening met kleedadvies voor de gasten, het opruimen van de locaties en bijvoorbeeld de juiste tijdstippen voor de juiste foto’s. 

Heb jij nog vragen die je graag aan een trouwfotograaf wil stellen?  Veel vragen heb ik beantwoord in de veel gestelde vragen sectie. Maar schroom ook niet om contact met me op te nemen!

 

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk