Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMYFOTOGRAFIE 170

Op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Eindhoven

Jullie gaan trouwen in Eindhoven, gefeliciteerd! Daar hoort natuurlijk een mooie trouwreportage bij. Zijn jullie er al over uit wie jullie in gaan huren als jullie trouwfotograaf? 

Met alle liefde reis ik af naar het gezellige Eindhoven om deze mooie dag voor jullie vast te leggen. 

Allereerst maak ik graag kennis met jullie. Ik heb al veel verloofde koppels gesproken en geen een was niet zenuwachtig voor deze mooie dag. Daarom ga ik graag met jullie in gesprek om wensen, planning en ongeplande situaties op elkaar af te stemmen zodat jullie met een gerust hart kunnen genieten van jullie Eindhovense trouwdag. 

Van kennismaking tot trouwreportage

Jullie zijn uitgenodigd bij mij thuis te komen. Is dit te ver voor jullie? Dan kom ik graag jullie kant op. Tijdens dit gesprek 

Mijn stijl typeert zich als romantisch en puur. Ik werk graag met aardetinten en het liefst gebruik ik open locaties die mijn Bohemian fotostijl zo goed mogelijk tot uitdrukking te laten komen. 

 
ROMY FOTOGRAFIE 147

Een aantal van mijn favoriete bruiloften

Hieronder vind je inspiratie hoe jouw trouwalbum eruit zou kunnen zien.

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 36
ROMY FOTOGRAFIE 481

Hoe ziet de bruidsfotografie planning eruit?

Niet alleen fotografeer ik jullie trouwdag, maar ook ondersteun ik jullie in het organiseren van een perfecte planning. Hierbij houden we rekening met kleedadvies voor de gasten, het opruimen van de locaties en bijvoorbeeld de juiste tijdstippen voor de juiste foto’s. 

Heb jij nog vragen die je graag aan een trouwfotograaf wil stellen?  Veel vragen heb ik beantwoord in de veel gestelde vragen sectie. Maar schroom ook niet om contact met me op te nemen!

 

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk