Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

groeps foto 2 1

Op zoek naar een trouwfotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven?

Romy Fotografie is dé trouwfotograaf voor lichte stijl fotografie in Eindhoven. Gespecialiseerd in trouwfotografie en bruidsfotografie, ik maak lichte bohemian droomfoto’s met pastel- en aardetinten, zoals bruin, zand, terracota, beige en taupe.

Dus ben jij op zoek naar lichte droomfoto’s in pastel- en aardetinten? Dan zit je hier goed!

Waarom zou je voor Romy kiezen?

Er zijn veel dingen die ik belangrijk vind, maar als trouwfotograaf steken er daar voor mij 4 bovenuit: betrokkenheid, eerlijkheid, herkenning en het creëren van jullie droomfoto’s.

Betrokkenheid

Samen met jullie bespreek ik van A tot Z jullie hele trouwdag. Daar waar ik jullie advies kan geven zal ik dit doen. Uiteraard alleen als jullie hiervoor open staan, maar dat is meestal wel het geval. Ook kan ik jullie altijd aanbevelingen doen voor leveranciers voor bijvoorbeeld een trouwvideo, trouwlocatie of bruidstaart.

 

Samen met jullie zorg ik ervoor dat jullie de droombruiloft krijgen waar jullie zo naar uitkijken. Geen vraag is mij te gek en ik denk graag met jullie mee. Eigenlijk heb je met mij niet alleen trouwfotograaf en bruidsfotograaf, maar een weddingplanner in één. Grapje natuurlijk, maar een beetje wel!

Eerlijkheid

Ik vind het ontzettend belangrijk om eerlijk met jullie te communiceren. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan. Mede hierom ontvangen jullie na de definitieve boeking een informatiedocument. In dit document kunnen jullie alle belangrijke informatie vinden.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie dagplanning, ik zal jullie hierover eerlijk adviseren. Als ik denk dat een planning te krap of juist te ruim is zal ik jullie dit laten weten. Ook als bijvoorbeeld blijkt dat de shootlocatie die jullie voor ogen hebben niet de droomfoto’s zal opleveren waar jullie verliefd op geworden zijn, zal ik jullie dit vertellen.[

Herkenning

Waarschijnlijk is het voor jullie de eerste keer dat jullie trouwen en ik kan me goed voorstellen dat je dan nogal schrikt van alles wat erbij komt kijken. Zonder elke keer mijn eigen bruiloft te bespreken wil ik jullie het gevoel geven dat ik herken wat jullie doormaken, dat ik snap dat het ontzettend moeilijke keuzes zijn die jullie moeten maken en dat er ongelofelijk veel geld gevraagd wordt door allerlei leveranciers. 

Een bruidstaart kost veel meer dan een ‘simpele’ taart en een trouwfotograaf lijkt zoveel meer te vragen dan bijvoorbeeld een gezinsfotograaf. Toen ik in jullie positie zat heb ik hier zoveel vragen over gehad, dat is waarom ik heel transparant ben in alles wat ik doe en in mijn communicatie naar jullie toe.

Trouwfotograaf met veel aandacht voor je droomdag

Door gebruik te maken van een kennismakingsgesprek en met jullie mee te denken over de dag hoop ik de juiste verwachting te creëren. Daarom ben ik een trouwfotograaf met lichte stijl fotografie die veel aandacht geeft aan jullie persoonlijke wensen en verhaal, nog voor de fotoshoot. Ik vind het super belangrijk dat jullie krijgen waar jullie voor gekozen hebben. Simpele adviezen over bijvoorbeeld een shootlocatie, planning of aankleding van de ceremonie kunnen daaraan bijdragen.

Ik ben een sociale, spontane en energieke trouwfotograaf. Ik heb oog voor detail, ik vind lichte stijl fotografie heel mooi en vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Samen zorgen we voor jullie verhaal in prachtige droomfoto’s!

 

Benieuwd naar wat ik voor jullie droomdag als trouwfotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven kan betekenen?

ROMY FOTOGRAFIE 123
ROMY FOTOGRAFIE 47
ROMY FOTOGRAFIE 1 2

Reviews

Romy heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens een loveshoot op onze originele trouwdatum (door de coronacrisis moesten we onze bruiloft helaas uitstellen). Romy stelde ons heel erg op ons gemak, gaf goede aanwijzingen en zorgde in het algemeen dat de sfeer zo ontspannen was dat we op iedere foto stralen. Echt een aanrader!

– Susan –

Even lekker samen wegdromen
Even lekker samen wegdromen
Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 177

Meer informatie over trouwfotografie in Eindhoven

Op regelmatige basis schrijf ik blogs. Onderwerpen zoals bijvoorbeeld fotoshoots, trouwfotografie, tips voor het plannen van je bruiloft, nabewerking, lichte stijl fotografie en nog véél meer zullen aan bod komen. Ook voorzie ik jullie graag van tips en adviezen voor welke shoot dan ook. Wil je een blog teruglezen? Klik dan op onderstaande knop.

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via sociale media voor meer content over trouwfotografie. Op zowel Instagram als op Facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichten en foto’s, maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje! In mijn stories geef ik je daarnaast vaak een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin. Leuk als je me gaat volgen! Zie ik je daar?

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je direct Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk