Fotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven

Op zoek naar een trouwfotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven?

Romy Fotografie is dé trouwfotograaf voor lichte stijl fotografie in Eindhoven. Gespecialiseerd in trouwfotografie en bruidsfotografie, ik maak lichte bohemian droomfoto’s met pastel- en aardetinten, zoals bruin, zand, terracota, beige en taupe.

Dus ben jij op zoek naar lichte droomfoto’s in pastel- en aardetinten? Dan zit je hier goed!

koppel voor de foto
bruid details
koppel samen

Waarom kiezen voor Romy als trouwfotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven?

Betrokkenheid

Samen met jullie bespreek ik van A tot Z jullie hele trouwdag. Ik zorg ervoor dat jullie de droomfoto’s krijgen waar jullie zo naar uitkijken.

Eerlijkheid

Ik vind het ontzettend belangrijk om eerlijk met jullie te communiceren. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan.

Herkenning

Zonder elke keer mijn eigen bruiloft te bespreken wil ik jullie het gevoel geven dat ik herken wat jullie doormaken. Daarom ben ik heel transparant in alles.

Droomfoto’s

Omdat ik het superbelangrijk vind dat onze verwachtingen van elkaar kloppen, besteed ik veel tijd aan de voorbereiding.

Trouwfotograaf met veel aandacht voor je droomdag

Door gebruik te maken van een kennismakingsgesprek en met jullie mee te denken over de dag hoop ik de juiste verwachting te creëren. Daarom ben ik een trouwfotograaf met lichte stijl fotografie die veel aandacht geeft aan jullie persoonlijke wensen en verhaal, nog voor de fotoshoot. Ik vind het super belangrijk dat jullie krijgen waar jullie voor gekozen hebben. Simpele adviezen over bijvoorbeeld een shootlocatie, planning of aankleding van de ceremonie kunnen daaraan bijdragen.

Ik ben een sociale, spontane en energieke trouwfotograaf. Ik heb oog voor detail, ik vind lichte stijl fotografie heel mooi en vind het belangrijk dat jij je prettig voelt. Samen zorgen we voor jullie verhaal in prachtige droomfoto’s!

Benieuwd naar wat ik voor jullie droomdag als trouwfotograaf met lichte stijl fotografie in Eindhoven kan betekenen? Neem contact met mij op.

Contact opnemen
bruidegom details

Wat zeggen de klanten over Romy fotografie?

Meer informatie over trouwfotografie in Eindhoven

Op regelmatige basis schrijf ik blogs. Onderwerpen zoals bijvoorbeeld fotoshoots, trouwfotografie, tips voor het plannen van je bruiloft, nabewerking, lichte stijl fotografie en nog véél meer zullen aan bod komen. Ook voorzie ik jullie graag van tips en adviezen voor welke shoot dan ook. Wil je een blog teruglezen? Klik dan op onderstaande knop.

Blogs bekijken

Je kunt mij natuurlijk ook volgen via sociale media voor meer content over trouwfotografie. Op zowel Instagram als op Facebook heb ik een account. Ik post regelmatig berichten en foto’s, maar sta ook altijd open voor een gezellig praatje! In mijn stories geef ik je daarnaast vaak een inkijkje in het leven van mij en mijn gezin. Leuk als je me gaat volgen! Zie ik je daar?

Zijn jullie benieuwd of ik de trouwfotograaf in Eindhoven ben die bij jullie past? Neem contact met mij op op een datum af te spreken waarop we onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers jullie droomdag bespreken.

Contact opnemen
bruid met boeket