Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMYFOTOGRAFIE 170

Fotograaf Romy Brummelkamp fotografeert overal in Nederland

Overal ter wereld ben jij welkom om mij uit te nodigen jullie liefde vast te leggen. Voel jij je goed bij mij? Dat vind ik het aller belangrijkste. Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

Over Romy

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Hoi! Ik ben Romy Brummelkamp, trouwfotograaf, of eigenlijk gewoon ‘liefdesfotograaf’. Met mijn 31 jaar nog piepjong! Genieten doe ik natuurlijk van het fotograferen van de liefde. Of het nu gaat om een bruidspaar of een ‘gewoon’ koppel dat de liefde wil vieren! Maar mijn hart gaat ook echt sneller kloppen van mijn lieve man en onze vier kinderen en eigenlijk ook wel van onze beestenboel thuis. 

Ik hou enorm van zwart-wit foto’s. Ik heb er een aantal jaar voor moeten fotograferen voordat ik erachter kwam dat van zwart-wit foto’s van mijn hart nog wat sneller gaat kloppen. 

Ik zoek altijd naar de mystiek in een foto. Of dat komt door een extra effect door bijvoorbeeld een prisma, een glas of een boterhamzakje of juist door een bepaalde beweging in de foto, dat maakt niet uit. Ik hoop dat je door het kijken naar mijn beelden geraakt wordt en wat langer blijft kijken en dat je er misschien ook wel door geïnspireerd wordt. 

Ik hou ervan om een verhaal te vertellen, jullie verhaal. Het verhaal van de liefde. Liefde op zijn mooist vastgelegd met jullie als onderwerp. Dat is wat ik doe en dat is wat ik altijd zal blijven doen. 

ROMY FOTOGRAFIE 2

Romy Fotografie fotografeert de liefde

Voor elke fotoshoot stel ik jullie een aantal vragen, op die manier leer ik jullie kennen en raak ik geïnspireerd door jullie. Zijn jullie echte picknickers of speelt 1 van jullie gitaar, hoe leuk is het als we dat terug laten komen in de shoot. Neem dus vooral die gitaar of die picknickmand mee naar de fotoshoot. Het is jullie verhaal, jullie fotoshoot.

Dit zeggen anderen

Woorden schieten te kort over hoe mooi de foto’s en het album zijn!
Een super fijne sfeer was er. De foto’s werden niet ongemakkelijk.
We hebben juist een hoop gelachen tijdens alle foto’s en de hele dag!!
Super dankjewel lieve Romy, je bent een topper!

– Boo –

ROMY FOTOGRAFIE 41 1

Het begin van Romy Fotografie

In 2017 zijn ik en de liefde van mijn leven getrouwd. Dit was de geweldigste dag van mijn leven! Ook wij hebben toen het besluit genomen een trouwfotograaf in de arm te nemen. Als ik die foto’s terugkijk, word ik nog steeds vervuld van liefde. Het was de mooiste dag met 32 graden en stralende zon.
Dat gevoel wilde ik andere mensen ook geven tijdens hun bijzondere moment. 

Vanuit daar is Romy Fotografie geboren.

Met onze vier kinderen en de nog steeds uitbreidende beestenboel, wonen we in onze verbouwde woonboerderij in Beek en Donk. Naast nog allerlei andere mooie plannen die we hebben, hebben we een prachtige plek gerealiseerd waar ik iedere dag mijn werk met passie en plezier uitvoer. Hier bied ik mijn gasten ook een warm ontvangst wanneer ze langskomen voor een kennismaking of wanneer ik hen hun eigen geweldige trouwreportage kan presenteren! Trouwen is iets moois. Dat mag dus zeker zoveel mogelijk worden gevierd. Dus ook tijdens het afleveren van mijn definitieve werk!

ROMY FOTOGRAFIE 128
Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 177
ROMYFOTOGRAFIE 201
Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 186
romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als liefdesfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk