ROMYFOTOGRAFIE 170

Trouwfotograaf Romy Brummelkamp fotografeert bruiloften overal in Nederland

Overal ter wereld ben jij welkom om mij uit te nodigen jouw bruiloft vast te leggen. Voel jij je goed bij mij? Dat vind ik het aller belangrijkste. Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

Over Romy

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Hoi! Ik ben Romy Brummelkamp, trouwfotograaf en bruidsfotograaf, met mijn 31 jaar nog piepjong! Genieten doe ik natuurlijk van het maken van de allermooiste droomfoto’s van bruidsparen, maar daarnaast gaat mijn hart ook sneller kloppen van mijn lieve man en onze vier kinderen.
Ik hou ontzettend van lichte, droomfoto’s. Aardetinten, zoals bruin, zand, terracotta, beige & taupe maken mij gelukkig. Daarom fotografeer ik het liefst op zandvlaktes of open plekken. Word jij ook gelukkig van deze kleuren en voel je de liefde als je naar mijn foto’s kijkt? Neem dan vooral even contact met me op, dan gaan we samen onderzoeken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Een lichte bohemian stijl wil zeggen: lichte foto’s met veel gebruik van aardetinten. Zoek je dus lichte foto’s, lichte pastel- en bruintinten? Dan zit je hier goed.

ROMY FOTOGRAFIE 2

Het begin van Romy Fotografie

In 2017 zijn ik en de liefde van mijn leven getrouwd. Dit was de geweldigste dag van mijn leven! Ook wij hebben toen het besluit genomen een trouwfotograaf in de arm te nemen. Als ik die foto’s terugkijk, word ik nog steeds vervuld van liefde. Het was de mooiste dag met 32 graden en stralende zon.
Dat gevoel wilde ik andere mensen ook geven tijdens hun bijzondere moment. 

Vanuit daar is Romy Fotografie geboren.

Met onze vier kinderen wonen we in onze verbouwde woonboerderij in Beek en Donk. Naast nog allerlei andere mooi plannen die we hedden, hebben we een prachtige plek georganiseerd waar ik iedere dag mijn werk met passie en plezier uitvoer. Hier bied ik mijn gasten ook een warm ontvangst wanneer ze langskomen voor een kennismaking of wanneer ik hen hun eigen geweldige trouwreportage kan presenteren! Trouwen is iets moois. Dat mag dus zeker zoveel mogelijk worden gevierd. Dus ook tijdens het afleveren van mijn definitieve werk!

ROMY FOTOGRAFIE 128
Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 177
ROMYFOTOGRAFIE 201
Kopie van ROMY FOTOGRAFIE 186

Romy Fotografie bestaat voor onbezorgde trouwfotografie
voor één van de mooiste dagen van jullie leven

Mijn fotografiestijl omschrijft zich het beste als licht bohemian. Licht, omdat ik gebruik maak van lichte tinten en graag werk met wit en lichte aardetinten. Natuurlijk maak ik pure, romantische foto’s. Puur omdat ik jou als jezelf wil vastleggen, natuurlijk zal ik je helpen met kleine opdrachtjes, zodat je ontspannen op de foto staat, maar wel spontaan! En romantisch, tja.. die sfeer gaan we samen creëren, vaak is er niets extra’s nodig om romantische sfeer te ontwikkelen. Trouwfoto’s en een bruidsreportage horen van zichzelf natuurlijk al romantisch te zijn! Natuurlijk heb ik wat kleine trucjes die het gevoel wat extra aanwakkeren.

Dit zeggen anderen

Romy heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens een loveshoot op onze originele trouwdatum (door de coronacrisis moesten we onze bruiloft helaas uitstellen). Romy stelde ons heel erg op ons gemak, gaf goede aanwijzingen en zorgde in het algemeen dat de sfeer zo ontspannen was dat we op iedere foto stralen. Echt een aanrader!

– Susan –

Even lekker samen wegdromen
Even lekker samen wegdromen

Bekijk eerdere trouwreportages hier

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 36
ROMY FOTOGRAFIE 481

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.