Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Brabantse Trouwfotograaf

Ik hou van gezelligheid, een feestje, bourgondisch leven en lekker drinken. Dat hoeft echt niet altijd groots te zijn, een festival op z’n tijd is gezellig, maar met een avondje borrelen ben ik minstens zo blij. Het kleine mag groot zijn. Een aantal jaar geleden bracht Nielson het liedje ‘kleine dingen’ uit en ik werd getriggerd door de songtekst.

“Het moet altijd maar meer zijn
Beter en groter
Sterker en sneller
De lat die moet hoger
Maar niet in mijn ogen”

De kracht zit in de stiltes

Doe maar normaal dan doen we al gek genoeg, dat is wel een beetje mijn streven. Natuurlijk lukt dat niet altijd, maar het is wel het doel. Dat is ook wat ik jullie mee wil geven. De mogelijkheden voor een bruiloft worden steeds gekker, uitgebreider en grootser. Als dat is wat bij jullie past dan moet je dat doen. Waar ik van overtuigd ben is dat wanneer je niet zo leeft, dat het dan echt niet hoeft. Het hoeft niet over de kop, de bruiloft hoeft geen tienduizenden euro’s te kosten.

Ik ben ervan overtuigd dat de kracht zit in stiltes, in de kleine momenten, in het kneuterige. Jullie liefde wordt er niet groter van, de connectie met jullie families wordt er niet mooier van en de betekenis van jullie dag wordt niet groter wanneer alles opgeblazen is.

Het kleine mag groot zijn

Mijn doel, elke keer weer, is jullie raken. Raken met dat wat ik gezien heb, met de kleine momenten die we groot maken. Groot op beeld. Dat ene lachje, die ene knipoog en die ene aanraking, dat is wat ik wil vangen en waar ik naar op zoek ga.

Het mooiste moment op een trouwdag vind ik het moment van aankleden. Jullie zijn beiden nog aan het dromen over hoe de dag zal gaan verlopen. Het is stil om jullie heen, er is rust en de zenuwen beginnen te komen. Of juist helemaal niet. Je herhaalt nog 100 keer in je hoofd wat je wil zeggen tegen je partner, je denkt na over hoe de ander eruit zal zien en je droomt over het moment dat je ouders je weggeven. Dit moment is zo puur en echt. Het is een bepaalde stilte voor de storm. Dat moment waarop je kwetsbaar bent is waar ik naar op zoek ga om betekenisvolle foto’s te maken, want dat is wat we willen.

Ik wil die kleine momenten groot maken, kleine verhaaltjes in mijn foto’s, die samen een boek vormen. Het boek van jullie trouwdag, jullie bruiloft, de dag waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben.

 

Het lijkt mij een feest om jullie mooie dag vast te leggen. Wil je meer zien? Neem een kijkje op mijn Portfolio pagina. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta jullie graag te woord! 

Brabantse trouwfotograaf - het kleine mag groot zijn, want de kracht zit in de stiltes
romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je mij direct boeken als jullie trouwfotograaf en een kennismaking plannen?

Ik ben te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk