ROMY FOTOGRAFIE 114

Had ik dit maar geweten toen ikzelf trouwde

Toen ik mijn bruiloft ging plannen wist ik nog niet veel van de trouwbranche. Laat ik vooropstellen dat ik nog steeds met heel veel plezier, trots en liefde terugkijk op onze trouwdag. Het was de mooiste dag met een stralende zon en 32 graden. Maar als ik toen al actief was geweest in de trouwbranche had ik zeker andere keuzes gemaakt, waaronder ook de keuze voor onze trouwfotograaf.

Ik ben super blij met alle mooie foto’s die we ontvangen hebben. De liefde straalt ervan af. Achteraf had ik alleen de zoektocht naar een fotograaf anders aangepakt. Wist ik veel dat er 10000 stijlen en manieren van fotograferen zijn??

Een lichte bohemian stijl wil zeggen: lichte foto’s met veel gebruik van aardetinten. Zoek je dus lichte foto’s, lichte pastel- en bruintinten? Dan zit je hier goed.

1000 fotografiestijlen en -manieren

En nu bied ik als trouwfotograaf en bruidsfotograaf lichte bohemian fotografie aan en hoor ik jou meteen denken.. lichte.. wat?! Precies. Maar als ik je vertel dat er bijvoorbeeld ook nog een light & airy, of een moody stijl is, dan zullen je ogen helemaal tollen. Je kiest een fotograaf op basis van wat je ziet, niet op basis van de stijl die zij benoemen. Toch?

 

Een lichte bohemian stijl wil zeggen: lichte foto’s met veel gebruik van aardetinten. Zoek je dus lichte foto’s, lichte pastel- en bruintinten? Dan zit je hier goed

ROMY FOTOGRAFIE 147

Waarom zou je voor Romy kiezen?

Er zijn veel dingen die ik belangrijk vind, maar als trouwfotograaf steken er daar voor mij 4 bovenuit: betrokkenheid, eerlijkheid, herkenning en het creëren van jullie droomfoto’s.

Betrokkenheid

Samen met jullie bespreek ik van A tot Z jullie hele trouwdag. Daar waar ik jullie advies kan geven zal ik dit doen. Uiteraard alleen als jullie hiervoor open staan, maar dat is meestal wel het geval. Ook kan ik jullie altijd aanbevelingen doen voor leveranciers voor bijvoorbeeld een trouwvideo, trouwlocatie of bruidstaart.

 

Samen met jullie zorg ik ervoor dat jullie de droombruiloft krijgen waar jullie zo naar uitkijken. Geen vraag is mij te gek en ik denk graag met jullie mee. Eigenlijk heb je met mij niet alleen trouwfotograaf en bruidsfotograaf, maar een weddingplanner in één. Grapje natuurlijk, maar een beetje wel!

Eerlijkheid

Ik vind het ontzettend belangrijk om eerlijk met jullie te communiceren. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan. Mede hierom ontvangen jullie na de definitieve boeking een informatiedocument. In dit document kunnen jullie alle belangrijke informatie vinden.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie dagplanning, ik zal jullie hierover eerlijk adviseren. Als ik denk dat een planning te krap of juist te ruim is zal ik jullie dit laten weten. Ook als bijvoorbeeld blijkt dat de shootlocatie die jullie voor ogen hebben niet de droomfoto’s zal opleveren waar jullie verliefd op geworden zijn, zal ik jullie dit vertellen.[

Herkenning

Waarschijnlijk is het voor jullie de eerste keer dat jullie trouwen en ik kan me goed voorstellen dat je dan nogal schrikt van alles wat erbij komt kijken. Zonder elke keer mijn eigen bruiloft te bespreken wil ik jullie het gevoel geven dat ik herken wat jullie doormaken, dat ik snap dat het ontzettend moeilijke keuzes zijn die jullie moeten maken en dat er ongelofelijk veel geld gevraagd wordt door allerlei leveranciers. 

Een bruidstaart kost veel meer dan een ‘simpele’ taart en een trouwfotograaf lijkt zoveel meer te vragen dan bijvoorbeeld een gezinsfotograaf. Toen ik in jullie positie zat heb ik hier zoveel vragen over gehad, dat is waarom ik heel transparant ben in alles wat ik doe en in mijn communicatie naar jullie toe.

Jullie droom foto's

Omdat ik het superbelangrijk vind dat onze verwachtingen van elkaar kloppen, besteed ik veel tijd aan de voorbereiding. Ik bespreek vooraf uitgebreid met jullie de plannen van de bruiloft. Op basis daarvan kan ik inschatten of ik de droomfoto’s kan leveren waar jullie naar op zoek zijn. Tijdens het bespreken van jullie bruiloft zal ik jullie ook tips en adviezen geven met betrekking tot jullie wensen op het gebied van trouwfoto’s. Vaak zijn er maar kleine aanpassingen nodig om volledig de droomfoto’s te kunnen maken waar jullie verliefd op geworden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het moment van de fotoreportage, de locatie van de fotoshoot en de verdeling van groepsfoto’s

Samen met jullie zorg ik ervoor dat jullie de droombruiloft krijgen waar jullie zo naar uitkijken. Geen vraag is mij te gek en ik denk graag met jullie mee. Eigenlijk heb je met mij niet alleen trouwfotograaf en bruidsfotograaf, maar een weddingplanner in één. Grapje natuurlijk, maar een beetje wel!

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 36
ROMY FOTOGRAFIE 481

De investering voor jullie droomfotos

De kosten van een trouwreportage worden helemaal op maat opgesteld. Zo kunnen jullie zelf bepalen hoelang jullie willen dat ik aanwezig ben. Ongeacht van de hoeveelheid uren die jullie kiezen krijgen jullie na afloop van de bruiloft een USB-stick waarop de hele trouwreportage geplaatst wordt. Ook worden de foto’s geplaatst in een online galerij, deze galerij kunnen jullie delen met familie en vrienden en iedereen kan de foto’s downloaden. Daarnaast ontvangen jullie een basisfotoalbum met een kunstlederen cover.

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.