Trouwfotograaf Bruidsfotograaf in Laarbeek en Helmond

Voorbeelden Trouwfotograaf Bruidsfotograaf in Laarbeek en Helmond

Zie jij jezelf ook al staan? Op je allermooist, in de mooiste jurk die je speciaal voor deze ene dag hebt uitgekozen. Op een bijzondere plek die al belangrijk voor jullie was, of die vanaf vandaag belangrijk voor jullie is. Dat zorgt voor die lichte bohemian trouwfoto’s. Hier zie je hoogtepunten van verschillende bruiloften die ik als Trouwfotograaf Bruidsfotograaf in Laarbeek en Helmond heb vastgelegd. Meer informatie over pakketten en prijzen vind je in mijn gratis trouwmagazine.

Benieuwd wat mijn bruidsparen vonden van mij als hun bruidsfotograaf? Lees hier de reviews van op de website The Perfect Wedding.

Een aantal blije klanten aan het woord...

We zijn 16 oktober getrouwd, midden in de gedeeltelijke lockdown. We kozen voor een kleine maar intieme huwelijksdag. Voor ons was het vooral belangrijk dat ons gevoel voor elkaar werd vastgelegd. Als we later de foto’s terugkijken willen we graag ‘HET’ gevoel weer voelen van onze huwelijksdag. Romy heeft dit fantastisch gedaan! Het zijn prachtige, deels emotionele maar bovenal spontane foto’s geworden. Ze is erin geslaagd om vast te leggen wat we voor ogen hadden. En daarnaast is Romy heel creatief geweest m.b.t. alle geldende maatregelen rondom covid-19. Romy is spontaan, enthousiast, creatief en geeft je snel een vertrouwd gevoel waardoor je jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. In één woord ‘top’!

Romy heeft met ons een ‘loveshoot’ gedaan op de dag dat we eigenlijk zouden trouwen – onze bruiloft ging vanwege de coronamaatregelen helaas niet door. Het was een ontzettend leuke ervaring om foto’s te maken in de Soesterduinen en Romy heeft er op die manier echt voor gezorgd dat het alsnog een heel mooie dag werd voor ons. We zijn dolblij met het resultaat, een dierbare herinnering voor later. Het shooten zelf verliep ook erg ontspannen. Romy gaf op een subtiele manier aanwijzingen en wist ons erg op ons gemak te stellen. Kortom: een onwijs goede, vrolijke fotograaf met wie het superfijn werken is!

Natuurlijk licht en spontaniteit

Nieuwsgierig geworden naar pakketten, prijzen, albums en extra opties? Download hier het gratis trouwmagazine of bekijk hier de informatiepagina over mijn trouwfotografie en bruidsfotografie.

Wil jij ook lichte bohemian trouwfoto’s gemaakt door mij? Neem dan gerust meteen contact met me op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je mag me natuurlijk ook altijd bellen of appen!

Romy fotografie | Trouwfotograaf Bruidsfotograaf in Laarbeek en Helmond | Actief in heel Nederland | 06-22258167 | romy@romyfotografie.nl