romy@romyfotografie.nl

Wat moet je regelen voor een bruiloft?​

Jullie verhaal vastgelegd

Table of Contents

Wat moet je regelen voor een bruiloft?

Het plannen van een bruiloft kan een beetje overweldigend lijken, maar maak je geen zorgen, ik ben hier en geef antwoord op jullie vraag: wat moet je regelen voor een bruiloft, een bruiloft die goed verzorgd is en vlekkeloos verloopt!

Wat moet je regelen voor een bruiloft

Stap 1: Stel een budget op

Het eerste wat je moet doen, is samen met je partner een realistisch budget opstellen. Denk na over hoeveel jullie bereid zijn uit te geven en verdeel het budget vervolgens over de verschillende aspecten van de bruiloft, zoals de locatie, fotograaf, catering, decoraties en meer.

Stap 2: Kies een datum en locatie

De datum en locatie van jullie bruiloft zijn twee van de belangrijkste beslissingen die je zult nemen. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren een datum vastlegt, vooral als je van plan bent om op een populaire trouwlocatie te trouwen. Denk goed na over de sfeer die je wilt creëren en kies een locatie die daarbij past, of het nu een romantisch kasteel, een idyllische tuin of een hippe stadslocatie is.

Wat moet je regelen voor een bruiloft

Stap 3: Stel een gastenlijst op

Het samenstellen van de gastenlijst kan een uitdagende taak zijn, maar het is belangrijk om hier vroeg mee te beginnen. Maak een lijst van familieleden, vrienden en andere belangrijke mensen die jullie graag op jullie bruiloft willen hebben, en houd rekening met het aantal gasten dat jullie locatie toestaat.

Stap 4: Vind leveranciers

Van de fotograaf tot de bloemist en de DJ, het vinden van betrouwbare leveranciers is essentieel voor een geslaagde bruiloft. Doe onderzoek, vraag om aanbevelingen en plan afspraken om te zien welke leveranciers het beste bij jullie passen. Vergeet daarbij ook niet om een afspraak te maken om jullie trouwringen te kopen. Ga samen lunchen, zoek de mooiste ringen uit en vier het met een fles champagne als het gelukt is!

Wat moet je regelen voor een bruiloft

Stap 5: Denk aan details

Naast de grote dingen, zijn er ook tal van kleine details om over na te denken, zoals de trouwkaarten, de bruidstaart, de trouwjurk en het trouwpak, en eventuele speciale verzoeken of tradities die jullie willen opnemen.

Stap 6: Geniet van de reis

Last but not least, vergeet niet te genieten van de tijd naar jullie grote dag! Het plannen van een bruiloft kan stressvol zijn, maar het is ook een opwindend en bijzonder moment in jullie leven. Vergeet niet om af en toe te pauzeren, samen te genieten en je te verheugen op de mooie herinneringen die nog komen gaan.

Ik hoop dat je iets aan deze stappen hebt, je weet nu zelf het antwoord op de vraag ‘wat moet je regelen voor een bruiloft?’. Kom je er nou echt niet uit of wil je graag weten of de plannen die jullie hebben passen bij mij als trouwfotograaf, bel of mail me dan. Ik hou ervan om alles over trouwplannen te horen, dus ik ga het gesprek graag met jullie aan!  

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk