romy@romyfotografie.nl

Wie is Romy Brummelkamp?

trouwfotografie & bruidsfotograaf Romy

Table of Contents

Voordat ik je vertel wie ik ben, wil ik je laten weten dat ik het SUPER leuk vind dat je er bent en de moeite neemt mijn website te bekijken!Oké, daar gaat ie…”

Ik ben dus Romy Brummelkamp.

In juli 2017 ben ik getrouwd met, voor mij, de liefste en leukste man. Samen hebben we 3 kinderen gekregen: Lize, Job en Bo. En #4 met werknaam Boby is onderweg! Sinds oktober 2019 wonen we in een woonboerderij aan de rand van Beek en Donk. Een echt klusproject; we hebben een heleboel plannen, waar het nog aan mist is geld… geld om al die plannen uit te kunnen werken! Haha. We zullen dus toch wat concessies moeten gaan doen ben ik bang.

Mijn liefde

Mijn rots in de branding, mijn liefde. Al bijna 10 jaar geleden leerden wij elkaar kennen in een kroeg in Eindhoven, terwijl hij zelf in Haarlem woonde. Na een aantal jaar op en neer gependeld te hebben, ben ik in de buurt van Haarlem gaan afstuderen en dus op kamers gegaan daar. Nadat we ook dat een jaartje volgehouden hebben, besloten we dat het tijd werd om te gaan samenwonen. Ons eerste huis was een echt klushuis. Eigenlijk zijn alleen de buitenmuren overeind gebleven, voor de rest hebben we alles aangepakt. Een echte relatietest, maar die hebben we glansrijk doorstaan!

Verhuizing na verhuizing… na verhuizing”

Toen we 2 weken voor de geboorte van onze oudste dochter, verhuisden naar Beek en Donk wisten we niet dat we een maand na de geboorte van onze derde alweer zouden verhuizen. Dit keer naar onze ‘eindwoning’ zoals we het zeggen. Hier worden we oud!

En toen gezinsuitbreiding en verloving en nog meer gezinsuitbreiding”

Ondertussen zijn we ook nog even verloofd en uiteindelijk in Beek en Donk getrouwd. Onze trouwdag heeft plaatsgevonden bij Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel (maar voelt als Beek en Donk). MIJN trouwjurk heb ik gevonden bij Ann & John met bijpassende schoenen van Rainbow Club. Het trouwpak heeft mijn man gevonden bij van Tilburg Mode.

Onze woonboerderij

Toen we bezig waren het met kopen van onze woonboerderij werden er natuurlijk al allerlei plannen gesmeed en ideetjes werden geboren. Zo ook het idee om achter in het huis, waar een ontmoetingsruimte is, mijn fotostudio te bouwen! Zo heb ik dus mijn eigen fotostudio aan huis, met een grote ontvangstruimte. We gebruiken de ontvangstruimte om mijn klanten te ontvangen, maar ook om te vergaderen en te feesten! Want feestjes, daar kan je er nooit genoeg van hebben! Jammer dat dat door corona op een laag pitje gezet is, maar de tijd komt terug.

En nu ben ik trouwfotograaf en newbornfotograaf

Sinds een aantal jaar ben ik actief als Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf en Newbornfotograaf in Noord-Brabant. Ik fotografeer het meeste in regio Helmond, Venlo en Eindhoven, maar ben bereid heel Nederland door te reizen!

Mijn fotografiestijl omschrijft zich het beste als licht bohemian. Licht, omdat ik gebruik maak van lichte tinten en graag werk met wit en lichte aardetinten. Natuurlijk maak ik pure, romantische foto’s. Puur omdat ik jou als jezelf wil vastleggen, natuurlijk zal ik je helpen met kleine opdrachtjes, zodat je ontspannen op de foto staat, maar wel spontaan! En romantisch, tja.. die sfeer gaan we samen creëren, vaak is er niets extra’s nodig om romantische sfeer te ontwikkelen. Trouwfoto’s en een bruidsreportage horen van zichzelf natuurlijk al romantisch te zijn! Natuurlijk heb ik wat kleine trucjes die het gevoel wat extra aanwakkeren!

Zoek jij een Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf of Newbornfotograaf?

Ben jij zwanger en op zoek naar een newbornfotograaf? Of ben je verloofd en op zoek naar een trouwfotograaf? Neem gerust vrijblijvend contact met me op, we bespreken dan al jullie wensen en ideeën!

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk