romy@romyfotografie.nl

Zo kondig jij je bruiloft aan: Tips van een Trouwfotograaf

Lachende bruid en bruidegom delen intiem moment - Huwelijksaankondiging vol liefde

Table of Contents

Zo kondig jij je bruiloft aan: Tips van een Trouwfotograaf

Het is tijd om de wereld te laten weten dat jullie gaan trouwen! Als trouwfotograaf heb ik veel verschillende verhalen gehoord over de aankonidging, dus laat me je wat tips geven over hoe je je bruiloft op de perfecte manier kunt aankondigen.

Het belang van een goede aankondiging

Je huwelijksaankondiging is de eerste indruk die je gasten krijgen van jullie grote dag, dus het is belangrijk om het goed te doen. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je aankondiging een hit wordt:

  1. Kies het juiste moment: Wacht niet te lang met het aankondigen van je bruiloft, maar zorg er wel voor dat je de belangrijkste details al hebt vastgelegd, zoals de datum, locatie en eventuele speciale details.
  2. Wees creatief: Laat je persoonlijkheid en stijl zien in je aankondiging. Of je nu kiest voor een traditionele uitnodiging per post of een creatieve digitale aankondiging, zorg ervoor dat het bij jullie past.
  3. Maak het persoonlijk: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je aankondiging, zoals een foto van jullie samen of een grappige anekdote over hoe jullie elkaar hebben ontmoet.
Gelukkig paar kondigt bruiloft aan - Huwelijksaankondiging in het park

Een loveshoot voor jullie huwelijksaankondiging

Een loveshoot is een leuke manier om jullie huwelijksaankondiging persoonlijk te maken. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je aankondigingsfoto’s perfect zijn:

  1. Kies de juiste locatie: Denk na over waar je je aankondigingsfoto’s wilt laten maken. Een mooie buitenlocatie met natuurlijk licht kan prachtige foto’s opleveren.
  2. Kleding en styling: Zorg ervoor dat jullie er op je best uitzien voor de foto’s. Kies kleding en accessoires die passen bij jullie persoonlijke stijl en de sfeer van jullie bruiloft.
  3. Wees natuurlijk: Probeer zo natuurlijk mogelijk te poseren voor de camera. Laat je liefde voor elkaar zien en vergeet niet te genieten van het moment.
ROMY FOTOGRAFIE 53

Bekijk mijn portfolio voor inspiratie en voorbeelden van huwelijksaankondigingen die ik heb gefotografeerd.

Voor meer ideeën en inspiratie voor het aankondigen van je bruiloft, bekijk deze handige blog die ik eerder schreef. 

Romantische aankondigingsfoto - Aanstaand bruidspaar omarmt elkaar op het strand

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk