Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMY FOTOGRAFIE 5

De kosten van een fotograaf voor jullie bruiloft

Als jullie trouwfotograaf investeer ik niet alleen mijn tijd en expertise, maar ook mijn hart en ziel in het vastleggen van jullie liefdesverhaal. Ik begrijp dat jullie bruiloft een belangrijke mijlpaal is en dat het kiezen van de juiste fotograaf een cruciale beslissing is. Daarom wil ik transparant zijn over de kosten van een fotograaf voor jullie bruiloft.

Ik geloof dat trouwfotografie een waardevolle investering is die een leven lang meegaat. Jullie trouwfoto’s zijn niet alleen mooie beelden, maar ook tastbare herinneringen aan een dag vol liefde en geluk. Ze helpen jullie om de magie van jullie trouwdag keer op keer te herbeleven en te delen met toekomstige generaties.

Naast het vastleggen van prachtige foto’s, bied ik ook een persoonlijke benadering. Ik begeleid jullie door het hele proces, van de voorbereidingen tot het selecteren van de foto’s voor in het album en het maken van eventuele afdrukken.

Zijn jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die niet alleen jullie liefde vastlegt, maar die ook waarde hecht aan een fijne klik en steengoede foto’s? Dan ben ik de juiste keuze voor jullie! Gaan jullie mee? Laten we samen prachtige herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen en jullie liefdesverhaal te vereeuwigen.

Kosten trouwfotograaf

De kosten van een trouwfotograaf zijn afhankelijk van jullie wensen. Vinden jullie het fijn als ik er de hele dag bij ben? Of kiezen jullie voor een paar uur fotografie? Op basis van jullie voorkeur maak ik een prijs op maat. Omdat ik snap dat het fijn is om een beetje richting te hebben qua prijs, vertel ik jullie graag meer over de basiskosten van deze trouwfotograaf.

De prijs van een trouwreportage begint bij deze trouwfotograaf bij €1.595,00 voor 6 uur fotografie.

ROMY FOTOGRAFIE 45 1
ROMY FOTOGRAFIE 4

Kosten loveshoot

Een loveshoot is natuurlijk niet te vergelijken met een trouwreportage. De kosten voor een loveshoot zien er dan ook anders uit dan de kosten van een fotograaf voor jullie bruiloft.

De shoot vertelt jullie verhaal, een verhaal van zoeken, connectie en verdieping. Jullie gaan samen op zoek naar de magie tussen jullie. Ik zoek de mooiste plekjes uit om jullie vast te leggen. Ik stel jullie vragen, geef zo nu en dan een opdracht, dit alles om de magie te vinden. De magie die van de foto afspat.

Wat je kunt verwachten? Een loveshoot voor twee personen duurt 1 à 1,5 uur. Na de loveshoot krijgen jullie minimaal 30 foto’s in hoge en lage resolutie van me, met daarbij een mini-verrassingsfotoalbum van 10 x 10 cm met 8 pagina’s. Een echt liefdescadeautje! Een loveshoot heeft een vaste prijs van €299,00.

ROMY FOTOGRAFIE 40
ROMY FOTOGRAFIE 17
ROMY FOTOGRAFIE 481

Say hello!

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk