Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Prijzen

Elke keer weer op zoek naar het moment, groot of klein. Die momenten zijn er de hele dag door, van het aankleden en klaarmaken tot het feest. Daarom raad ik mijn bruidsparen altijd aan om direct te beginnen met fotograferen tijdens het aankleden. Zo ben ik de hele dag aanwezig en kan ik ook echt jullie verhaal vertellen. Dat betekent dat ik meestal zo’n 10 à 12 uur aanwezig ben, afhankelijk van of jullie ook het feest gefotografeerd willen hebben.  

Ik fotografeer bruiloften vanaf €1.695 voor 6 uur.

Hiervoor ben ik 6 uur aanwezig op locatie, hebben we voorafgaand aan de bruiloft contact over al jullie plannen. Ook maken we een Whatsapp groep aan enkele weken voor de bruiloft, zodat we korte lijntjes naar elkaar hebben. Ik denk graag pro-actief met jullie mee! 

Natuurlijk willen jullie snel na de bruiloft de mooiste foto’s delen met de gasten en ook met de mensen die niet aanwezig waren. Binnen 3 dagen na de bruiloft ontvangen jullie daarom een preview met minimaal 15 foto’s. 

Ook ontvangen jullie een pocketformaat verrassingsalbum van mij! 

BTW en reiskosten zijn altijd in de prijs inbegrepen. 

Extra mogelijkheden

Het starttarief voor 6 uur is de basis, op basis van jullie wensen qua planning maak ik een passend aanbod. Extra uren kunnen altijd bijgeboekt worden voor €130 per uur. Ook zijn er uiteraard mogelijkheden voor een luxe trouwalbum. Ik maak graag persoonlijk met jullie kennis zodat ik al jullie plannen en ideeën weet. Op basis van het gesprek zal ik jullie een mooi en passend voorstel doen. Neem gerust contact met mij op als jullie vragen hebben of graag het gesprek willen inplannen. 

 

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk