Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Ongeposeerde, echte trouwfoto's

Ik wil dat in mijn trouwreportages alle foto’s samen het verhaal van jullie dag vertellen, maar ik ben ervan overtuigd dat in elk beeld een verhaal zit. Doordat ik me kwetsbaar opstel ben ik benaderbaar voor jullie, maar ook voor jullie gasten. In een korte tijd bouw ik met hen een connectie op. Hierdoor mag en kan ik dichtbij komen, zonder dat mensen continu mij en mij camera zien. Ik beweeg op jullie dag zonder dat je mij echt ziet. Op die manier kan ik ook daadwerkelijk de mooie momenten vastleggen.
 

Verleiden tot langer kijken

Met mijn beelden wil ik je verleiden om langer te kijken. Niet zomaar een foto schieten, maar een foto maken van een moment. Ik wil inspelen op je gevoel en niet letterlijk laten zien wat er gebeurt. We gaan de diepte in, ik wil de diepere laag aanraken. Die knuffel van je moeder is niet zomaar een knuffel, daar zit trots & liefde in, dat wil ik vangen. Uiteindelijk voelt iedereen iets anders bij de foto’s, maar ze zullen iedereen hoe dan ook raken.

Alle momenten; groot en klein

Doordat ik dichtbij kan en mag komen bij jullie en bij jullie gasten kan ik alle momenten vangen. Het hoeven geen grote momenten te zijn, ik ben ervan overtuigd dat de kleine momenten groot mogen zijn. Die ene aanraking, die blik van je oom en de tranen bij je oma in de ogen. Het zijn momenten, ze zijn klein, maar ze zijn er. En dus mogen ze uitvergroot worden.

Emotie van het hier en nu

De kracht zit hem in de stiltes. De momenten waarop er niets lijkt te gebeuren, dat zijn de momenten die het er toe doen. Even geen onverdeelde aandacht voor 1 gebeurtenis, maar juist iedereen die even kan doen wat ie wil. Hoe speciaal is het dat we hier allemaal samen zijn voor 1 doel; het trouwen van jullie!

Ik ben meer dan alleen jullie trouwfotograaf

Als geen ander weet ik hoe overweldigend het organiseren van je trouwdag kan zijn. Jaren geleden stond ik in dezelfde schoenen en wist ik ook van toeten noch blazen. Daarom wil ik er graag voor jullie zijn en met jullie meedenken over ideeën en de planning. Enkele weken voor de bruiloft maak ik een Whatsappgroep aan met jullie beiden zodat er een korte lijn is tussen ons. Jullie mogen dan alle vragen stellen en alle twijfels bij me neerleggen.

Zullen we kennismaken?

Zou je graag kennis willen maken om erachter te komen of wat ik als trouwfotograaf voor jullie kan betekenen? Wil je meer weten of wie ik ben en waar ik voor sta? Neem dan een kijkje op deze pagina. Ik kijk ernaar uit om alles over jullie bruiloft te horen en al jullie ideeën te bespreken. Laat hieronder jullie gegevens achter of stuur mij een mailtje, dan plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Romy fotografie op Instagram

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk