Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

ROMY FOTOGRAFIE 1

Spontane bruidsfotografie

Elke bruidsfotograaf heeft haar eigen stijl. Die van mij? Spontane bruidsfotografie! Mijn aanpak is gebaseerd op authenticiteit en spontaniteit. Ik vind het geweldig om die kleine, ongedwongen momenten vast te leggen. De lachende gezichten, de omhelzingen en de kleine gebaren die jullie liefde zo uniek maken. Ik ben op de achtergrond aanwezig om jullie dag niet te onderbreken, maar tegelijkertijd ben ik er om jullie te begeleiden en om ervoor te zorgen dat jullie er op jullie best uitzien. Samen maken we een prachtige verzameling foto’s die jullie trouwverhaal vertellen en die jullie voor altijd koesteren.

Spreekt dat jullie aan? Ik vertel jullie graag hoe ik te werk ga om tot spontane bruidsfotografie te komen.

Fotoshoot trouwen

Die fotoshoot als jullie gaan trouwen ziet er als volgt uit:

 

Hebben we een klik? 📸

Het is superbelangrijk dat wij een klik hebben. Zijn jullie op je gemak bij mij? Dan komen we samen tot het mooiste resultaat. Komen jullie snel langs om kennis te maken?

 

Ik hoor graag alles over jullie liefde

Jullie liefde is uniek! Vertellen jullie me alles over jullie eerste ontmoeting, eerste date, het huwelijksaanzoek en jullie leven samen? Ik stuur jullie voor de bruiloft een vragenlijst en laat me graag inspireren door jullie antwoorden. Zo worden jullie trouwfoto’s nog persoonlijker! Ook maak ik een Pinterestbord en deel ik mijn favoriete foto’s met jullie ter inspiratie. Staan jullie ervoor open om iets nieuws te proberen?

ROMY FOTOGRAFIE 1 1
ROMY FOTOGRAFIE 621
ROMY FOTOGRAFIE 279
ROMY FOTOGRAFIE 44 1

Op de dag zelf

Ben ik natuurlijk aanwezig bij alle belangrijke momenten. Van de voorbereidingen tot de ceremonie en de receptie, jullie zien me niet, maar ik ben er wel. Alle momenten, groot en klein, vang ik met mijn camera tijdens de fotoshoot als jullie trouwen. Met mijn artistieke oog voor detail vertel ik jullie verhaal op beeld. Ik houd ook, samen met jullie, de planning in de gaten en ben er voor jullie om jullie een zorgeloze trouwdag te geven!

 

Na jullie trouwdag

Binnen 3 dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij een digitale preview. Na 7 weken volgt de totale galerij. Kiezen jullie voor een trouwalbum? Laat me dan weten welke foto’s er zeker een plekje in jullie trouwalbum verdienen. Ik maak het album van jullie dromen op basis van jullie wensen die we samen bespreken in een videogesprek. Natuurlijk krijgen jullie ook alle foto’s van me, in hoge en lage resolutie, op een USB-stick. Er volgt ook nog een kleine verrassing….

romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je direct Romy boeken als jullie fotograaf om jullie liefdesverhaal vast te leggen in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk