Trouwfotograaf Brabant

romy@romyfotografie.nl

Maya Kos 20

Trouwalbum laten maken

Het is tijd voor een leuk klusje! Jullie hebben de fotoreportage ontvangen en jullie hebben waarschijnlijk al 100 keer alle foto’s bekeken. Elke keer zien jullie weer iets anders op jullie trouwfoto’s. Nu is het tijd om jullie verhaal om te zetten in een prachtig trouwalbum.

 

Die mooie trouwfoto’s verdienen een mooie trouwalbum. Een album om voor altijd te koesteren en om trots te laten zien aan vrienden, familie, collega’s, buren…

 

Midas Maya Kos USB
Kos
Maya Kos 20

Jullie kunnen er natuurlijk voor kiezen om zelf een trouwalbum te maken, maar het heeft veel voordelen om mij jullie trouwalbum te laten maken! Stel jullie eens voor:

Jullie zijn een jaar getrouwd en zitten samen met een glaasje champagne op de bank om jullie trouwdag te vieren. Misschien ligt er nog wel een stuk bruidstaart in de vriezer op jullie te wachten? Hoe leuk is het om deze bijzondere dag te vieren met een trip down memory lane? Pak jullie trouwalbum erbij en zwijmel weg bij de mooie foto’s. Jullie herbeleven alle momenten van jullie trouwdag met elke foto die voorbijkomt. Hoe waardevol is het om door jullie trouwalbum even terug te gaan naar die ene speciale dag?

Plexis stiksel
Maya emb 1

Soorten trouwalbums

Mag ik jullie trouwalbum maken, dan beginnen we met het kiezen van het trouwalbum. Er zijn verschillende soorten trouwalbums:

Basisalbum

De cover van het album is te personaliseren d.m.v. embossing (gedrukte letters).

Maya leer 20

Album met houten cover

De voorkant is van hout, de rug en de achterkant van het album zijn van een ander materiaal: leder of linnen. De cover is te personaliseren d.m.v. lasergraveren.

Xylia 20

Album met gevlochten cover

Zonder gedrukte letters of gepersonaliseerde cover.

Plexis 30 stik
Maya 20 emb goud 30

De binnenkant van de albums

De drie albums zijn aan de binnenkant hetzelfde. Ze bestaan uit 1 mm dikke foto’s geplakt op PVC. Hierdoor trekken de pagina’s nooit krom en gaan ze een leven lang mee.  Alle albums hebben een lay-flat binding. Dat betekent dat de pagina’s platliggen. Er valt niets van de pagina weg, het enige wat je ziet is een dunne rillijn. Zo krijg je het mooiste resultaat!

 

Extra albums bijbestellen

Jullie trotse familie, vrienden en ceremoniemeesters zijn een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Hoe leuk is het om hen te verrassen met een mini-fotoalbum waarmee ook zij de dag kunnen herbeleven? Een bedankje dat ze nooit zullen vergeten!

Trouwablum opbergen

Als je op de juiste manier met je trouwalbum omgaat, dan gaat jullie trouwalbum een levenlang mee. Minstens zo lang als jullie huwelijk, beloofd! Het is belangrijk om jullie trouwalbum zorgvuldig op te bergen. Daarvoor heb ik twee opties:

 

  • Optie een is een opberghoes. Dit is een hoes waar het album ingestopt kan worden zodat je het veilig op kunt bergen. De hoezen zijn niet in alle kleuren en materialen beschikbaar.
  • De tweede optie is een houten opbergbox. Een houtenopbergbox biedt meer stevigheid dan de opberghoes. Ook kan in de opbergbox, op dezelfde manier als op de cover van het album, een tekst of een afbeelding gegraveerd worden.
Plexis 30 Sithon 30
Kos en Maya 20 emb
Maya leer 20
Midas Maya 20 1
USB boven

Houten opbergbox voor trouwalbum

De houten opbergbox voor jullie trouwalbum heb ik in 3 uitvoeringen:

RF iconen los A4

Sithon

Deze opbergboxen is van buiten helemaal van hout en aan de binnenkant kan gekozen worden voor hout (hetzelfde als de buitenkant) of voor een linnen binnenvoering.

Sithon 30 Plexis 30
RF iconen los A4

Hermes

Dit is een opbergbox die je openklapt als een album. Je hebt de mogelijkheid om aan de binnenkant van de cover een USB-paneel te plaatsen zodat je zowel het album als de USB-stick in de opbergbox kunt bewaren. Het materiaal van de cover is linnen of leder. Hiervoor zijn niet alle kleuren beschikbaar. We overleggen over jullie voorkeurskleur zodra we het album en alle extra opties bespreken.

Hermes 20 Maya 20
RF iconen los A4

Midas

Zonder gedrukte letters of gepersonaliseerde cover.

Maya 20 Midas 20
[ninja_form id=1]
romy portrait

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen of wil je Romy direct boeken als trouwfotograaf & bruidsfotograaf in Laarbeek en omstreken of een kennismaking plannen?

Romy is te boeken in heel Nederland! Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier of via e-mail, een appje of bel mij. Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog een reactie. Heb je na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, dan is er hoogstwaarschijnlijk, vervelend genoeg, iets mis gegaan.

Neem dan gerust op een andere manier nog een keer contact met me op.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk