romy@romyfotografie.nl

Jullie verhaal in het mooiste trouwalbum

Table of Contents

Het mooiste trouwalbum voor jullie

Jullie trouwalbum; een van de meest waardevolle boeken dat je in huis zult hebben. Dit is niet zomaar een boek met foto’s; het is een tastbare herinnering vol emoties en liefde van de mooiste momenten van jullie grote dag. Laten we eens kijken waarom een trouwalbum zo’n uniek aandenken is en hoe je ervoor kunt zorgen dat het perfect past bij jullie liefdesverhaal.

Jullie trouwalbum, mooi vormgegeven

Waarom een trouwalbum?

Een trouwalbum is meer dan alleen een verzameling foto’s. Het is een verhaal, jullie verhaal, vastgelegd in beelden, gebundeld in een prachtig, handgemaakt boek. Het trouwalbum pak je erbij op de bank, blader je door. Alleen, samen, of met familie en vrienden. Want geef toe het is toch veel leuker om samen op de bank te zitten en te bladeren in een mooi boek, dan dat je de foto’s digitaal moet bekijken op een ipad of laptop. Daarnaast is het ook één van de weinige manieren voor jullie nageslacht om terug te kunnen kijken naar jullie mooie dag. Het is het boek wat achterblijft, wat altijd zal blijven bestaan. Het 1 van de 10 dingen die je waarschijnlijk nooit zult weggooien in je leven.

Jullie trouwalbum samenstellen

Sithon 30 Plexis 30

Ik hoor vaak dat bruidsparen er niet aan toe komen om hun eigen album te maken. Zo zonde. Ik krijg daar altijd toch een beetje buikpijn van, want die mooie foto’s verdienen een plek in een mooi vormgegeven en met zorg uitgekozen trouwalbum!

Ik zie jullie liever met een wijntje op de bank bij kaarslicht met een mooi groot album waar alle highlights in staan, in plaats van dat jullie 600 foto’s door moeten scrollen op een klein scherm zoals telefoon of ipad. Laat mij jullie trouwalbum opmaken, eentje die de rest van je leven mee gaat! Vroeger vroeg ik mijn bruidsparen om hun favorieten door te geven, maar dan hoorde ik achteraf dat bruidsparen uren, soms wel dagen ermee bezig zijn geweest. Dat moeten we niet hebben natuurlijk! Dus ik help jullie graag.

Het opmaken van jullie trouwalbum

Zodra jullie bij mij aangegeven hebben een trouwalbum te willen ga ik aan de slag. Ik scroll door alle 600 foto’s en kies daaruit de mooiste foto’s die samen het verhaal vertellen, jullie verhaal. Als ik daarmee klaar ben, heb ik een prachtig album opgesteld waar ik goed over nagedacht hebben. Foto’s zijn erin geplaatst, eruit gehaald, vervangen en toch weer teruggeplaatst. Over elke foto heb ik nagedacht en heb ik een duidelijke reden voor waarom die erin geplaatst is. Maar.. ieder z’n mening. We gaan samen het gesprek aan, digitaal via een videoverbinding, zodat we samen het album van begin tot eind kunnen doorlopen en jullie eventuele wensen en wijzigingen door kunnen geven. Ik ben goed in pagina’s vullen, maar ook zeker in pagina’s verwijderen, dus uiteindelijk hebben we aan het eind van het gesprek een album over wat helemaal aan jullie wensen voldoet!

Als we de opmaak besproken hebben stappen we over naar de kleur van de cover en over wel of geen bedrukking op de voorkant. Als ook deze keuzes gemaakt zijn, met advies van mij, dan gaan we over tot de laatste stap…

Trouwalbum handgemaakt album uit Griekenland

Bestellen maar!

Na dat gesprek gaan we ook daadwerkelijk bestellen en dan duurt het nog een aantal weken, maar dan is het moment toch echt daar dat jullie jullie mooie album in huis hebben!

Het album komt direct van de drukker uit Griekenland jullie kant op. Ik zie het album niet, maar kan niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden of om foto’s voorbij te zien komen op Instagram. Vergeet me dan dus ook niet te taggen! Daar geniet ik als trouwfotograaf enorm van.

Romy Brummelkamp

Romy Brummelkamp wil jullie een onbezorgde dag bezorgen door jullie volledig te ontzorgen wat betreft het plannen van de fotoshoots.

06 22 25 81 67

romy@romyfotografie.nl

Berkendijkje 8 – Beek en Donk